מי שמבינה בפיזיותרפיה והתפתחות תינוקות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קבעו לנו לאבחון ב"שלוה" המקסימים. אבל זה רק בעוד כמעט חודש!! ורק אז נקבע תכנית טיפולים ותרפיות.
    וחבל לי על החודש הזה שלא נעבוד איתו!!

אז...אולי אפשר טיפים ותרגילים שאני יכולה לעשות לו בבית? (הוא רק בן חודש, אז אני מתארת לעצמי שאין מליוני תרגילים..)
    והמלצות?

להשכיב על הבטן אני ממש משתדלת מדי כמה זמן. הוא ישן הרבה ולכן זו טיפה בעיה, אבל אני שמה אותו גם כשהוא ישן בהשגחתי.

עוד נקודה- הוא מרים את הראש כשהוא על הבטן, אבל לא להרבה זמן- 2-3 שניות אולי. לפעמים (כשהוא עצבני בעיקר) הוא ממש מרים גבוה!
    אבל כל זה קורה בעיקר כשהוא עצבני. או כשהוא רוצה להחליף צד.. איך זה נשמע? ואיך משפרים את זה?

ואחת לסיום: הוא די "מרגרינה". לא מחזיק את הראש כשהוא עם הגב אלי על הידיים, וצריך לתמוך בו באופן תמידי בכל הרמה. (סביר לדאון בגלל טונוס נמוך). איך משפרים?

תודה!

5 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא מבינה גדולה בהתפתחות מוטורית של תינוקות אבל-

הוא בן חודש!!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • בלי קשר לשאלה שלך, חברה שלי שיש לה גם פרח אדום המליצה על האתר:
    http://www.yated.org.il/?q=content/%D7%93%D7%A3-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA

• עמית ברור שאני יותר ערנית ולחוצה בדלל הדאון

• אני לא יודעת הרבה על דאון בטח שלא בגיל הזה.
    נראה לי שבנתיים תחיו את חייכם
  • כן אני יודעת את זה.

רק חשבתי שאם יש מה לעבוד איתו עכשיו אז למה לא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה