איקאה- מישהי שמה לב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתם לב שאיקאה פשוט מוציאים על ימין ועל שמאל מוצרים מהמלאי כך שלא ניתן להשיג אותם יותר??? זה כבר קרה לנו פעמיים, וזה מרתיח אותי, כי חלק מהרעיון זה הידיעה שתמיד אפשר להשלים בהמשך. ומתברר שזה לא נכון. נראה לכן שזה חלק מאסטרטגיית המכירה שלהם? שנרגיש שאם לא עכשיו אז זה עלול לאזול ולא יהיה יותר, ולכן כדאי לרוץ ולקנות? סתם תהיה....בכל מקרה- מעצבן. (נראה לי צריך לפתוח מדור חדש בפורום- דברים שעיצבנו אותנו השבוע

8 תגובות
עמוד 1
  • לא שמתי לב..
    אני אוהבת את איקאה, אבל קונה שם בעיקר שטויות
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בטח. זה תמיד ככה.
    כמעט תמיד מה שאני צריכה באמת חסר במלאי או הוצא מהמלאי....
    ועדיין להסתובב בקומה התחתונה של איקאה זה כיף גדול
  • גם אני נתקלתי בזה כבר מזמן
    תמיד בודקת הבאתר קודם- רשום שם אם המוצר במלאי, ואם לא מחכה לפני שנוסעת.
    גם אני עברתי לקנות שם בעיקר שטויות,
    עם רהיטים שם נפלתי מספיק פעמים- רק אקססוריז, טקסטיל ומוצרים לילדים, זהו
  • אנחנו בעיקר במציאון
  • פשוט רציתי להוסיף מדף על יחידת מידוף מודולרית קיימת. כלומר השלד קיים, יש בו חורים לכמה מדפים שרוצים, וחשבתי שתמיד אוכל להוסיף....מסתבר שלא....
    גם אני אוהבת את השטויות, והריהוט דווקא ממש לא רע. כל עוד לא מתעללים זה דווקא יציב וחזק.
  • זה ככה מאז שהם נפתחו!
    אנחנו קנינו מזנון אצלהם לפני שנים רבות, כשהם רק נפתחו. בתצוגה היה מדף ארוך באמצע שממש מצא חן בעיניי, אבל כשהלכנו לקחת את כל החלקים אז לא היה את המדף היחיד הזה. אמרו לנו שנתקשר עוד X זמן ונבוא לקחת אותו..
    את יודעת מתי היה להם את המדף הזה?? שנים אח"כ!!!
    במקרה היינו שם שוב וזה היה אז לקחנו

• אני נפלתי שם עם חפץ מעבר של איתן...
    כשאיתן נולד בכוונה קנינו שם ארנב חמוד שהיה נראה לי מתאים בתור חפץ מעבר, כדי שאם באמת יתפוס - אפשר יהיה לקנות סטוק.
    זה עבד לנו עם מיכל. יש לה ארנב של איקאה (ארנב אחר) שעד היום אפשר לקנות אותו. יש לנו איזה שבע כאלה והיו לנו חיים קלים עם זה.
    הארנב באמת תפס חזק.
    אבל בינתיים נעלם מאיקאה..,
    עכשיו יש לנו רק את הארנב היחיד הזה שכבר נראה גרוע מהצרות שלי, שאין לו תחליף וחו״ח לאבד אותו.
    ואין להשיג אחד אחר.
    הם כמובן לא הבטיחו לי שהצעצועים ישארו שם לנצח, אבל סמכתי עליהם והם איכזבו.

אני גם אוהבת את איקאה. רהיטים פחות יוצא לנו למצוא שם, אבל איכשהו אנחנו תמיד מגיעים לקופה עם עגלה מלאה. גם אם באנו לקנות רק קולפן.
    ואנחנו תמיד מתחילים מהמציאון

• שולי ונגה הסיפורים שלכן אפילו יותר מעצבנים משלי...צרת רבים חצי נחמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה