היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באמצע סעודה שלישית, זמן של נחת כזה.. היא בכלל שיחקה ליד שולחן שבת, ופתאום היא זורקת "אבא ואמא, מי ישמור עלינו כשאתם לא תיהיו?" ואנחנו- מתי לא נהיה? אז היא שואלת- "נגיד.. אתם **** עוד לפני שאנחנו נהיה אבא ואמא בעצמינו (יעני- גדולים), אז מי יהיה אבא ואמא שלנו במקומכם?" http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
14 תגובות
עמוד 1
וואו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
שאלה נבונה והגיונית.... ועבורכם זוהי הזדמנות מצויינת לשבת לדבר על זה ולחשוב מי הייתם רוצים שייגדל אותם במקרה וחו"ח זה יקרה.... זה הרי מצב שיכול חלילה וחס להתגשם. זה מפחיד מאוד. אף אחד בעולם לא יאהב אותןם כמונו ואף אחד לא יעשה עבורןם את מה שאנחנו עושים ואף אחד אחר הוא לא אבא-אמא שלהן ואף אחד לא מכיר אותן כמונו אבל זה העולם.... בקיצור - לשבת ולחשוב ביחד או לחוד ולרשום את הדברים כצוואה או בכספת ולעדכן את מי שבחרתם. אנחנו בחרנו מי ועידכנו את הנוגעים בדבר. זה לא כדי לחשוב על הרע ביותר - זה כדי לשחרר את הרע הזה ולהמשיך בשגרה בלי הפחד הספציפי הזה.
ענבר "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אבל אם זו תהיה הבחירה שלכם, וזה יהיה רשום עם חתימות אצל מישהו שאת סומכת עליו אז מי שאת תירצי יחנך ויגדל אותם (אם הוא יהיה מסוגל). אנחנו לא חתמנו על כלום אבל כן עשינו החלטה וכן יידענו את מי שהחלטנו עליו.
ענבר- למדתי ממך לא חשבתי על זה בצורה כל כך מעשית כדי לא להתמודד עם הסיטואציה, אבל אני חושבת שאת מאד צודקת, אני בעד
ענבר את צודקת . היתה לי שיחה עם בעלי ושאלתי אם הוא מודע לזה שאני בעד תרומת אבירים . מסתבר שהוא לא ידע ואני לא ידעתי שהוא נגד . תמיד מחכימים
פיתוש
אנחנו עשינו ביטוחי חיים וכבר הודעתי להורים שלי שאם יקרה משהו לי או לבעלי חלילה הילדים עוברים לחזקתם וסכום הכסף שיש בפוליסה זה לעזרה לגידול בילדים. שלא נדע איזה פחד זה
מאוד מסכימה עם ענבר
אני מבינה אותך, זה באמת ממש מפחיד וגם לי היו פעם לילות שהייתי שוכבת במיטה משותקת מפחד
וואוו
האמת שגם אור שאלה אותי, ועניתי לה ממש בטבעיות - יש לנו משפחה גדולה וכולם ישמחו לשמור עליכם פייס: ortal_hori