היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי שבעבר שאלתי אותך... שמך מתחיל ב... חיה מ'?
או שאני מתבלבלת... את יודעת שעבדתי שנתיים כמזכירה במוסד של חב"ד ברחובות....בשכונה של חבדניקים....
כמה פעמים שמעתי את השם הזהחחחחחח
נסיךךךך קטן התמוגגתי גם מהתמונות שהעלת כול כך רציתי לנשק אותו אושר קטן תגדלי אותו בנחת ושיעברו עליכם ב"ה רק ימים קלים ושמחים אני לא מכירה אותך וכול כך נכנסת לי ללב אני חושבת שהנסיך זכה באמא נדירה אמןן וכן יירבו כמוך את מדהימה
שמחה שהכל עבר בשלום מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
תודהלכן
בשעה טובה. מי הרופא שעשה לכם את האקו לב?
איזה כיף שזה מאחוריכם
תודה
מזל-טוב
מזל טוב! פיספסתי את התמונות
המון מזל טוב! על הברית, על השם ועל האקו- כל אחד מהדברים האלו הוא הקלה נראה לי שהספיק לכם מעניינים רפואיים לתקופה הקרובה...
מזל טוב!!! שעה טובה!! בשורות טובות!! ואגלה לך בסוד... שלאבי היקר קוראים מנחם-מנדל, או בקיצור: מנדי
ב"ה שאתם אחרי
שרוני איזה מעניין
יש לי דודים בבלגיה
מותר לשאול מה שם המשפחה של אביך? מסקרנות..
הדסקה, יש לי טיפונת בעיה שהתמונות יופיעו להרבה זמן ובגלל שאני לא יודעת מתי את פה... בעייתי...
אני יכולה לשלוח לך למייל אם את רוצה
מזל טוב
שם מהמם
מזל טוב מנדי!
שרוני פייס: ortal_hori
שם מממש מממש מתוקי- אני די מכירה אותו מקרוב בגלל שהבעל של סבתא שלי(התחתנה פעם שניה)חבדניק. יש לי דוד שגם קרוי מנדי.... רק בריאות ואושר.!!!!!!!ונחת ממנו ומהילדים האחרים... ו אפשר בקשה קטנה????