עצבנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד לא התחיל השבוע כבר אני עצבנית!
    ולמה?
    הבעל שלי רוצה לשלוח את שחר וטל להורים שלו לשבת. הוא בא בטוב ניסה לעשות את זה יפה אבל בשורה התחתונה לא באמת השאיר לי אופציה להגיד לא.
    שילכו קיבינימט ההורים שלו
8 תגובות
עמוד 1

• מעצבן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • כמו שראיתי את הכותרת אמרתי לעצמי שזה קשור בחמייך ה"יקרים".
    לדעתי את יכולה להגיד לא על שבת ובאוגוסט לשלוח אותם ללילה באמצע השבוע כך שאם תהיה בעיה אפשר יהיה להקפיץ אתכם גם באמצע הלילה.

• למה שבת?
    אי אפשר לקפוץ באמצע השבוע לאחה"צ?

שבת זה יום משפחתי בעיני...

וואי לא קל.

עם כל האיכס בעול (ואני מאוד מתמצאת באיכס הזה לצערי), הייתי מעדיפה "לבלות" שם שבת ולא לשלוח את הילדים שלי לבד לסופ"ש שלם...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני דווקא חושבת הפוך-
    אם הילדים אוהבים ונהנים שם, זה פיתרון מצויין- שאת לא צריכה לסבול את חמייך והילדים מבלים עם סבא וסבתא שלהם.
    ובניינו- תסתכלי על הצד החיובי- כמה פעמים יוצא לך להיות לבד עם בעלך לסוף שבוע? יכולים לצאת מזה דברים ממש טובים- שיחה נעימה אחד על אחד, לקרוא ספר לשם שינוי, להזכר בדברים שאת אוהבת לעשות שלא קשורים לילדים...
    אני לא מעורה בעניינים אז לא יודעת מה הסיפור.. אבל הייתי מנסה להסתכל על זה אחרת
  • אני עם אשטנגה. אלא אם כן את לא סומכת עליהם, כי זה מאוד מבאס לדאוג שבת שלמה שאולי רע להם ואולי הם רוצים הביתה.
    אני לא הייתי שולחת את מעין לשבת שלמה אצל אף אחד, כי אין לי ספק שאחרי כמה שעות היא תתגעגע הביתה. את אור אין לי בעיה לשלוח לאמא שלי, אבל לחמותי לא הייתי מסכימה בשום אופן, אבל לא בגלל שאני לא סובלת אותה (ואני ללא ספק לא סובלת אותה), אלא פשוט בגלל שאני לא סומכת עליה ועל בעלה. אבל אין לי מה לדאוג, כי חמותי לא מסמפטת ילדים ולא רוצה אותם אצלה שבת שלמה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה