הילדה הזאת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עושה מה שבא לה!!!
    שבע בבוקר בשבת נטלי מעירה את כל הבית! למה?? כי היא רעבה!!
    נו בטח...ככה זה שלא אוכלים ארוחת ערב!
    אז בעלול אמר לה שזה לא הזמן לאכול ושתלך לשחק בשקט למטה
    אחרי כמה זמן אני שומעת אותן שוב מדברות במטבח אז כבר יצאתי...
    מה אני מגלה?? הילדה הוציאה חבילה של וופלים וחיסלו אותה!
    אוקיי...
    10 בבוקר יושבים לאכול ארוחת בוקר (חביתה, ירקות וכו') כמובן שנטלי לא נוגעת בכלום!!
    אמרתי לה שאני לא כועסת שהן אכלו עוגיות, אבל אני כן כועסת שעכשיו היא לא אוכלת.

עכשיו במקרה בעלול ראה שמישהו שם מלא אוכל לדגים!!!
    קיבלנו אותם רק השבוע מהגן!! וסיכמנו איתם שניתן פעם אחת בשבוע, בקבלת שבת.
    היא עושה מה שבא לה!!!!

13 תגובות
עמוד 1

• האמת שאותי זה לא מצחיק כי גם לי יש אחת כזו, וזה פשוט מחרפן ויכול לעלות על העצבים. ולפי מה שאני רואה אצלי, זה רק הולך ומחמיר, מה יהיה בגיל ההתבגרות?!?!?

• חמודה , רוצה להיות עצמאית.

• זה הגיל..
    גם אנחנו חטפנו היום השכמה בשבע בבוקר כי אח שלו עבר בלילה למיטה שלו- ממש מקרה חירום
    באמת מעצבן, אבל אין מה לעשות חוץ מלבוא ברוגע חצי שעה אחרי שאת נרגעת ולדבר על זה.
    אצלנו בנתיים זה לא עוזר אבל אני אופטימית
    הם באמת אגואיסטים בגיל הזה שזה למות.
  • גם שקד נהיה עצמאי בכל מיני דברים לאחרונה, שאני לא יודעת אם לשמוח על כך או לכעוס, כי הוא הורס לפעמים את הבית עם העצמאות שלו!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."

• חחחחח

זה מצחיק כשזה אצל אחרים..
    אבל גם הודיה כזו. אני קוראת לזה "עצמאות יתר"!
    לפעמים זה יכול לחרפן!
    אבל אני משתדלת להזכיר לעצמי את הצד השני, עצמאות יתר עדיפה על ילד שצריך אמא בכל תזוזה שלו, בהההככככלל צריך עזרה, ולא מוכן שיעזבו אותו לרגע ויתפנו לאחים אחרים!
    ובפרספקטיבה שנייה, ילד כזה חייב שתהיה לו אחות עם עצמאות יתר..
    אחרת הבית לא ישרוד!

אז גם אם זה לפעמים גורם לזה שהיא תתלכלך כי היא רצתה עכשיו מעדן והיא פשוט פתחה את המקרר ולקחה,
    זה מתקבל באהבה..
    בד"כ הם הילדים המסתדרים בסוף..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • ברור שזה מכעיס כשזה קורה - אבל תחשבי על זה שזאת תכונה מאוד חשובה להמשך החיים
  • אמא אווזה אני לא חושבת שזו יכולה להיות גישה שמתאימה לטיפול בבעלי חיים...
    אי אפשר להתייחס לנזק שנגרם לבעל חיים כמו צעצוע שזרקו אותו והוא נשבר- אז תשאו בתוצאות.
    כשזה האכלה של בעל חיים שיכולה לגרום לו סבל אני חושבת שצריך להסביר לילד שהדגים סובלים מטיפול לא נכון, והם יכולים להיות חולים אם לא ניתן להם טיפול נכון.
    ולהתעקש על זמן האכלה קבוע שההורה עם הילד- והילד מאכיל.
    ככה הוא מרגיש שותף, אבל בפיקוח של ההורה.
    אם לילד קשה לכבד את הכלל הזה הייתי פשוט שמה את האוכל לדגים במקום שהילד לא יכול להגיע, ובשעת ההאכלה קבועה להוציא את האוכל ולהאכיל ביחד.
    המסר במקרה הזה- שלא פוגעים בבעל חיים חשוב יותר בעיניי במקרה הזה מאשר לבדוק את רמת האיפוק והאחריות של ילד בן 3.
    זה עניין של חינוך לכבוד לבע"ח בעיניי וזו אחריות של ההורה, לא של הילד
  • ברור שהבסיס הוא להסביר שלא לעשות את זה ואת ההשלכות עוד לפני.
    אני גם בטוחה שנגה הבהירה את זה והסבירה ולא חשבה שהילדה תאכיל את הדגים מתי שבא לה.

מה שהתכוונתי זה שאם העובדה שהיא עשתה את זה יגרום למוות הדגים חס וחלילה - לשים את זה בפניה ולהראות שלמעשים שהיא עשתה יש השלכות.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • נשמע כמו יאיר שלי בד"כ אני חוטפת עליו קריז כי הוא עושה מה שבא לו (וככה זה גם נראה ...) ואז אני חושבת על זה וזה כ"כ חמוד ומעורר הערצה ואני מגניבה לו נשיקה
  • רגע רגע רגע... את מתלוננת שהעירו ב- 7?? הלוואי עליי שעה כזאת
  • ענבר באמת לא קשור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה