היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעי אני לא מבינה בגזים תודה לאל... לא סבלנו מזה אצל אף ילד. אבל למה את חושבת שזה קשור למטרנה? זה קשור לחוסר בשלות של התינוק זה לא קשור לדעתי למה היא אוכלת. כל דבר יעשה לה גזים. אני לא הייתי משנה את המטרנה אלא דואגת לגרייפווטר או משהו. שימי אותה במנשא ושתהיה עלייך ובנתיים את פנויה לעשות דברים אחרים. זה פשוט יעבור כמו שזה בא. היא תגדל קצת וזהו. אין מה לעשות
צולי היקרה
אמא יותר את מקסימה
זה היה מזמן, אז עכשיו שאלתי את סבתא שלי והיא אומרת שלא מבשלים את זרעי הפשתן אלא משרים ליממה, כף זרעי פישתן על כוס מים, ואז נותנים כמה כפיות לפני האוכל. לנו זה עזר משמעותית, סבתא שלי אומרת שאפשר לתת כמה כפיות גם כל כמה שעות, אנחנו נצמדנו ללפני האוכל כי הבנות היו עם ריפלוקס וזה עשה להן צרבת.
היית אצל הרופא? מה הוא אמר? גם אם כבר עברת את זה פעם, אני חושבת שחובה לראות רופא לפני שעושים כאלה שינויים בת****.... בהצלחה, נשמע לא קל בכלל!!!!!
אני יודעת על תה שומר. להרתיח קצת תה שומר, לוודא שזה התקרר כמו שצריך ואז לתת קצת בבקבוק. נשמע קשה.. מקווה שיש עוד מתגייסים בנושא הידיים
סיוט!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
תודה בנות
אז קיבלתי המלצה מטיפת חלב להוסיף מעט יותר מים לתמ"ל... לא יודעת עד כמה זה עזר. "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר ...את רצינית ????????????????..
יש עכשיו את המטרנה קומפרוט אקסטרה קר
אבל תראי..זה שלב שכל התינוקות עוברים הוא לא בהכרח קשור לתמ״ל את יכולה לנסות להחליף אבל ממש לא הייתי רצה למטרנה בלי לקטוז הרי אין שלשולים / הקאות
מה שלנו מאד עזר קפיצות על כדור פיזיו עיסויים!!!! הייתי עושה לו פעמיים - שלוש ביום זה מאד מרגיע תשימי מוזיקה שקטה קצת שמן שקדים ותעסי את הבטן תכופפי את הברכיים
אני נתתי סימיקול בשעות הקשות
נדב סבל קצת ונתתי לו גליקול . עזר קצת
היי.. אנחנו היינו בדיוק באותו המצב עם הקטנה שלי ולאחר התיעצות עם הרופא עברנו לנוטרילון קומפורט וזה עשה פלאים ממליצה בחום לוקח לזה איזה שבוע שבועיים לעבוד אבל מאז הילדה ישנה לילה רצוף ומאוד רגועה ביום דרך אגב לדעתי הקומפורט של כל החברות על אותו העיקרון שווה לנסות . מחזיקה לך אצבעות שיעבור כמה שיותר מהר זה לא קל בכלל
היי.. אנחנו היינו בדיוק באותו המצב עם הקטנה שלי ולאחר התיעצות עם הרופא עברנו לנוטרילון קומפורט וזה עשה פלאים ממליצה בחום לוקח לזה איזה שבוע שבועיים לעבוד אבל מאז הילדה ישנה לילה רצוף ומאוד רגועה ביום דרך אגב לדעתי הקומפורט של כל החברות על אותו העיקרון שווה לנסות . מחזיקה לך אצבעות שיעבור כמה שיותר מהר זה לא קל בכלל
תודה בנות
יש שיפור? בהחלט לא קל
לנו עזר הגרייפווטר, אבל צריך להתמיד ולתת לפני כל ארוחה