-
למה לתת???
גם אני לא לועסת מסטיק, וגם לא בעלי
לא רואה סיבה לתת להם
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
כבר משנה שעברה, גיל 4
פייס: ortal_hori
-
מגיל ארבע וחצי בערך. היו לה בהתחלה כמה פיספוסים (בלעה את המסטיק), אבל די מהר היא תפסה את העניין. נתתי לה כי ממש ביקשה. לא הייתי נותנת מיוזמתי. אור לא מתעניין ולכן גם לא מקבל.
-
כן! נתתי!
כל אחת אכלה מסטיק עד כה ארבע פעמים, אך ורק בימי ההולדת שלהן, מעבר לזה אני באמת לא רואה שום סיבה (וגם בימי הולתדן אחרי שביקשו במשך זמן די ארוך סיכמנו על תאריכים אלו)
-
מה הסיבה שאתן לא נותנות להם ללעוס?
סתם מעניין אותי.
שילה ממש לא אוהב, גם לא את המתוקים.. ניסה איזה פעמיים בחייו.
הודיה מאוד אוהבת! לפעמים היא לוקחת את שלי- החריפים!
http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
-
מגיל 4 בערך אני מרשה.
אבל לא לועסים הרבה.
בגן הם נותנים להם לפעמים לאלו שההורים מרשים להם.
אני לא רואה סיבה שלא, אם הילד יודע ללעוס אז זה לדעתי עדיף על טופי או סוכריה על מקל
זה הורס את השיניים וגם זה ממש מסוכן. הם עלולים להיחנק. לא יודעת... אבל אני גם מהפנאטים שלא נותנים פיצוחים וכאלה עד גיל 5. אז..
-
מעולם לא לעסו, הן לא בענין...יש לנו רק במכונית, מנטה ובמעט שאני לועסת הן תמיד אומרות שהן רוצות לטעום אבל מייד מתחרטות
-
למרות שאני מהפנטים שלא נותנות פיצוחים וכאלה עד גיל 5
-
אני לועסת מסטיקים בעיקר אחרי עישון.
בעלי לועס לעיתים רחוקות.
שקד ראה אותי לועסת, התעניין, שאל וביקש לנסות.
אני מעדיפה לדחות את זה כמה שיותר, כי לדעתי זה הורס את השיניים (או שאני טועה?).
הסברתי לשקד שאם הוא יבלע את המסטיק, זה ידבק לו בבטן. וגם הסברתי לו שהמסטיק נדבק לשיניים ומוריד מהן חתיכות קטנטנות בכל פעם, ובסוף יהיה חור
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
-
נונתנת הכל מהכל.
ממתי ? אני לא ממש זוכרת . בערך מגיל 3 נראה לי ...
אמא שלי תמיד מביאה להם ללא סוכר . הם לועסים שניה (בשביל המתיקות) וזורקים . לא רואה בזה משהו רע
-
היום כל המסטיקים הם בלי סוכר..אז למה הכוונה שאתן כותבות שזה הורס את השיניים????
גאיה לועסת מגיל 3 וחצי....מכורה למסטיקים..אני צריכה להגביל אותה כי היא מפרקת לי חבילות
ינאי כבר הביע עניין אבל נחכה עוד קצת..סתם חבל שהוא יבלע את זה
-
לא מביאה.. הן גם לא מבקשות, לא יודעות מה זה מסטיק כי אני בעצמי לא לועסת מסטיקים.. חסר דברים אחרים לתת?
זה הורס את השיניים וגם את החניכיים כל הפעולה של הלעיסה
הרגע היחיד שלדעתי זה עוזר זה בטיסה לעיסה עוזרת ללחץ באוזניים
-
גם לי זה נראה הרגל מגונה וחסר טעם
תשאלו את רופא השיניים פעם הבאה אם זה מזיק.
ברגע שיש סתימות זה בטוח לא מומלץ!! וברגע שיהיו רגילים ללעוס יהיה יותר קשה למנוע
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
מבחינה בריאותית (עד כמה שזכור לי...)
מסטיק ללא בוכר אחרי האוכל דווקא טוב כי מנקה את השיניים (סוג של צחצוח)
בחשוב כמו בכל דבר = לשמור על איזון מאחר ולשרירי הלסת זה פחות טוב - כמובן אם מדובר על לעיסה מרובה...
אני בכלל לא אוהבת יותר מידי ממתקים וחטיפים, לא ממש רואה בהם צורך והבנות יודעות שאין וגם לא ממש מבקשות, כשמבקשות - מקבלות (אם יש).
-
לא נותנת ,לא קונה,
לא טוב לשינים . לא טוב לחרדות שלי . תודה רבה , לא מעונינת.
-
הסקר הזה הזכיר לי שקרה לי פעם משהו ממש ממש מפחיד, לא עם מסטיקים, אלא עם סוכריות טיק טק. איכשהו קופסא של הסוכריות הקטנטנות האלה הגיעו לידיה של הקטנה כשהייתה בת שנתיים, בלי שאדע. היא ניגשה אליי ופתאום אני רואה שהאף שלה ממש ממש נפוח. לא הבנתי מה זה ומאוד נלחצתי, ופתאום ראיתי שעל השולחן יש את קופסת הסוכריות. מיד ירד לי האסימון שהיא פשוט הכניסה סוכריות (שתיים!) לתוך האף. בהיסטריה קראתי לבעלי, הוא לחץ טיפה וזה קפץ משם מעצמו. זה היה מפחיד, ואחד הדברים הכי הכי מלחיצים שקרו לי.
לגבי המסטיקים, לפני גיל ארבע. בעקבות הסיפור הנ"ל, אני מעדיפה ללמד, שתלעס עם השגחה שלי והנחייה שלי, מאשר שפתאום תקבל מאיזה ילד בגן, וחלילה זה יהיה מסוכן.
-
תודה על התגובות
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
-
הי נשמה ..
הכל בסדר טפו טפו
עמוסה , זה סופשנה עם כל מה שמשתמע מזה ..
מלא עבודות הגשה, מבחנים, מסיבות סיום , של הילדים , שלי ..
וכמובן השגרה העמוסה עם הילדים , בית , כביסות , אוכל, כלים ,
והלילות שעמית טוחן לנו בזמן האחרון
אבל ..טפו טפו ..
הפורום בליבי ,ואני עוד אחזור .. לא יודעת אם בגדול , אבל בטוח שאחזור!
-
לשניהם בערך
מגיל 3... אולי 3 וחצי....
-
פנינוש- מחכה לחזרה שלך
-
אצלי שנייהם לועסים