בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה ללא הצלחה
    השבוע עשיתי בדיקת דם לבידקת הפרוגסטרון כדי לדעת אם היה ביוץ- התוצאה יצאה 36.2 מזה אומר שהיה לי ביוץ או לא?

מורן
5 תגובות
עמוד 1
  • הי מורן ,
    באיזה יום של המחזור ביצעת את הבדיקה?

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל
    עשיתי ביום ה-21 למחזור.. האמת שיצא לי לדבר כבר עם הרופאה שלי והיא בישרה לי שאכן היה לי ביוץ ושהכל תקין..
    רק צריך לקוות שאני יקלט החודש...
    יש משהו נוסף שאת יכולה להמליץ לי שאולי יכול לעזור לי להגדיל את הסיכויים להיכנס להריון...? אשמח לקבל עצות בנושא

מורן
  • הי מורן :-)
    הטיפ הראשון שלי נשמע בנלי וברור מאליו - אבל הוא באמת באמת הכי חשוב !!!
    אל תלחצי ! :-))
    נכון שעברה חצי שנה
    ואני מתארת לעצמי שסביבך נכנסים להריון אבל אל תכנסי להשוואות ואל תלחצי מזה שהשכנה שלך נכנסה מהפעם הראשונה (סתם לצורך הדוגמא כמובן) ואת לא ...
    אז נשימה עמוקה !
    מבחינה רפואית הכל תקין אני מניחה, נכון ?
    אז זה רק לנשום עמוק ולהודות לגוף ולשדר לו שהוא מסוגל ויכול להצליח בקלות ובפשטות.
    ממליצה לקחת איזה סדרה קצרה של טיפולי דיקור או רפלקסולוגיה על מנת להרגיע מתחים ולאפשר למערכת ההורמנלית ובכלל לגוף לעבוד בהרמוניה ולייצר הריון תקין ובריא בקלות
    בהצלחה !!!!
    מחזיקה אצבעות
    יום מקסים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל
    עשיתי בדיקות והרופאה אמרה שהכל תקין.. אולי זה באמת קצת המתחים שאני נמצאת בהם...
    אני אשמע לעצתך ואלך לדיקור סיני...
    תודה רבה

מורן
  • תענוג
    אני כאן לכל שאלה
    יום מקסים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977