עליה במשקל ומחזור לא מלא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לאחר 13 שנים של נטילת גלולות (בארבע שנים האחרונות השתמשתי בנוברינג טבעת ויגינלית)
    אני מרגישה שהגוף שלי השתגע.... כבר שלושה חודשים אני מקבלת מחזור חצי יום בערך עם מעט מאד הפרשות ובנוסף עליתי במשקל (2 קילו) אני מתמידה לאכול תפריט כמו בעבר ולא משמין ואני עושה 4 פעמים בשבוע ספורט.
    \האם יכול להיות ששמנתי (באזור הבטן) בגלל הפסקת הגלולות או העובדה שלא קיבלתי מחזור כמו שצריך?
    אודה לתשובתכן
    המון תודה
    חן
1 תגובות
עמוד 1
  • הי חן בוקר טוב
    תראי אין ספק שנטילת גלולות על כל הוריאציות שלהן הופכת את הגוף לסוג של נכה מבחינה הורמונלית. הן למעשה מדכאות את ההליך ההורמונלי הטבעי. אז אחרי 13 שנים, הגוף כנראה צריך להיזכר ולחמם מנועים
    הייתי הולכת לבירור אצל הגניקולוג, על מנת לוודא שמבחינה רפואית "נטו" הכל תקין (לפעמים הנטילה של הגלולות ממסכת בעיות אחרות, ומונעת אבחון שלהן) ומעבר לכך הייתי ממליצה לך על פורמולה של צמחי מרפא שמאזנים בצורה מצויינת הפרעות מחזור שונות.
    מתנצלת שלא יכולה להמליץ לך על צמח ספיציפי, יש צורך בהרבה מאוד מידע לפני כן על מנת להתאים לך פורמולה מדוייקת לצרכים שלך.
    העליה במשקל מרגישה כמו סוג של חוסר איזון הורמונלי...תבררי קודם כל אצל גניקולוג? (אני אוהבת ללכת על בטוח )
    בהצלחה !!
    ואת כמובן מוזמנת לשתף בהמשך
    יום מקסים
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה