שאלה ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בשבוע 38 לפני שבועים הייתי במיון עם צירים כל2-3 דקות פתיחה של 1.5 ראש בספינה 0 ! אחרי שעתיים לא הייתה התקדמות שיחררו אותי הביתה והצירים פסקו ! מאז יש לי כל יום צירים לא סדירים אבל אין שינוי בצוואר הרחם בנוסף הפקק של הרירית גם יצא לפני שבועים ( לא שלם אבל הרבה חלקים ממנו) האם למישהי זה קרה?? כמה עוד רחוקה הלידה?? בכלל היום הייתי אצל הרופא ונורא נלחצתי כי התינוק גדול(3.700) אני יודעת שזאת הערכה ויש סטיה אבל אם אני לא אלד בקרוב אני מפחדת שאני אלד בקיסרי ... בקיצור עזרה מישהי??
1 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    אני מאמינה ש הלידה יכולה להתקיים כל יום מעכשיו בעצם.. פחות סיכוי לקיסרי מכיוון שכבר התחילה ירידה של העובר , ויש פתיחה ויש פעילות רחמית .. אז עוד טיפונת סבלנות :)
    ולידה קלה ועדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה