רגע של מירמור! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כשהתחתנו היה גל של חתונות לפנינו ואחרינו במשפחה- התחתנו 7 זוגות (כולנו בני דודים מצד אמא) אחד אחרי השני, הפרש של פחות מחודש מאחד לשני... בשבת סיפרו לי שעוד בת דודה שלי בהריון, אני ממש שמחה בשבילה (היא גם בת 29), באמת! אבל מה שזה אומר שכל ה-6 הורים או בדרך להיות הורים חוץ מאיתנו.. :-| הלחץ הזה והשאלות של כל הדודים שלי מתחילים להכאיב.. :( אוף.
    איך מתמודדים עם זה בלי להלחיץ את הגוף יותר?
7 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה
    מניחה שאתם רוצים גם
    כמה זמן אתם מנסים ?
    באיזו שיטה?
    ולגבי הלחץ מצד המשפחה?
    פשוט מתרגלים בכל פעם לפני מפגש משפחתי איך כל הדברים הנאמרים (שהם מלחיצים / לא נעימים לך לשמוע) אינם נכנסים לאוזניים ומשם ליתר הגוף.
    כמו סוג של דמיון מודרך שתעשי לעצמך: תדמייני את השאלות המלחיצות באיזה אופן שתרצי (את יכולה לבחור דימוי / צורה / כל דבר) ואז את מדמיינת איך הצורה הזו אינה נכנסת לאוזן שלך. דבר נוסף: בכל פעם שנאמר משהו את מדמיינת את המשפט הזה הולך ומתרחק ממך עד שהוא נהיה קטן מאוד ומתנפץ. אלה דברים שעובדים - ממליצה לך בחום לנסות.
    תזכרי שלכל אחד יש את הקצב שלו ואת הטיימינג שלו... והם אולי מקדימים אותך אבל זה לא אומר שהם יהיו הורים טובים כמוך
    מוזמנת להמשיך ולכתוב
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל, תודה על המענה המהיר :)
    אנחנו מנסים מעל לשנה, מדצמבר 2011. החודש זה החודש הראשון שלקחתי איקקלומין אבל אני לא בטוחה שיהיו לי את הכוחות להמשיך לטיפולים מסובכים יותר. :-\
    אני באמת אנסה לעבוד על מה שאמרת, אולי ככה אני אפגע פחות כששואלים אותי בלי טאקט. קשה ליכ"כ עם זה, אתמול אמרתי איך X לא אמרה לי אז דוד שלי אומר - כמו שאת לא אמרת. כאילו אני בהריון! טיפש!
    אני יודעת שלכל אחד יש את הקצב שלו אבל קשה לי שיושבים לי על הראש ובודקים מה יש לי בבטן! :-\ אני בטוחה שזה יגיע בזמן שלו אבל ההתמודדות הזו כרגע הורגת אותי
  • היי
    אני יודעת כמה זה יכול להיות מעצבן כשכל היום שואלים אותך שאלות חודרניות ומצפים ממך להיות בשלב כמו כולם.
    תשתדלי באמת לא לקחת את זה ללב ולהתעלם.
    אם זה הדודים מצד האמא אז תבקשי ממנה שתשנה את הנושא כל פעם כשמדברים על זה או שמראש אל תכנסי לפינות האלו.
    אני שיתפתי את סבתי והיא כל פעם דאגה להשתיק את כולם או באמת לשנות את הנושא.
    והפיתרון האחרון לדעתי - פשוט להמנע כמה שניתן ממפגשים עם כולם וכך הנושא יעלה פחות

שיהיה לך המון בהצלחה ומאחלת לך היקלטות מהירה וקלילה
  • עוד משהו שעולה לי:
    את יכולה לרשום כמה משפטים ולהקריא אותם כשאת קמה בבוקר וכשאת הולכת לישון.
    המשפטים הם על בסיס שיטה שנקראת תטא הילינג, שעובדת מתוך התת מודע. אני ממליצה לך לאמץ את כל המשפטים (גם כאלה שאת מתחברת אליהם יותר וגם כאלה שפחות, ואת כמובן מוזמנת להוסיף):

אני יודעת מה זה אומר ואיך זה מרגיש להיכנס להריון
    הגוף שלי יודע כיצד לבצע היקלטות מהירה ובריאה
    זה בטוח עבורי להיות בהריון (אני יודעת שזה נשמע "מה..ברור..." אבל לפעמים יש לנו דברים שאנחנו סוחבים מהתת מודע..)
    אני יודעת מה זה אומר ואיך זה מרגיש להיות בסינכרון מושלם עם בן הזוג שלי
    אני יודעת את התזמון הנכון והמדוייק לי לקיים יחסים על מנת להיכנס להריון
    אני ראויה להיות בהריון
    אני יודעת מה זה אומר ואיך זה מרגיש להיכנס להריון ללא פחד
    הגוף שלי יודע כיצד לאזן את רמות המתח על מנת לא להפריע להיקלטות
    אני בהריון ויודעת כיצד להתנהל בחיים שלי כשאני בהריון.
    זה בטוח עבורי להיות אמא ואני ראויה לכך
    זו זכותי האלוהית מלידה להיות בהריון

פשוט תעשי copy paste וזה שלך באהבה

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה אני בטוח אשתמש במשפטים האלה!
    לגבי ה'לספר לאמא' אמא שלי גם תציק והיא בכלל לא יודעת שאנחנו מנסים- אם היא יודעת כולם יודעים, יש לה פה גדול מידי
    יעל, עוד משהו- בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי חרדה מכל דבר בערך, כל פעם שאני עוחה על הרכב אני מתחילה לדמין תאונות, אסונות.. מפחדת שבעלי נוסע לבד או שאני לבד בבית, קראתי שהמלצת למישהי על פרחי באך- לפני שנה 22-7-12 הכינו לי תמצית, לא כלכך השתמשתי בה כי לא הרגשתי צורך, לדעתך אני יכולה להשתמש בה עכשיו? בנתיים השתמשתי ברסקיו :-) תודה על הכל.
  • בוקר טוב
    תראי, שלבי הכניסה להריון וגם ההריון עצמו - הם שלבים שמעלים פחדים (אצל כל אחד ברמות אחרות, אבל הדבר שכיח מאוד!)
    וזה גם ברור ... מבחינה פיזיולוגית הפחד אמור להגן עלינו (כמובן כשהוא במידה) - למשל: אני לא אתקרב לאש כי אני עלול להישרף.
    לכן עולים פחדים בשלבים האלה: על מנת לעזור לך להגן על העובר שבבטן וכמובן אח"כ על התינוק או התינוקת (אם אני מפחדת שיקרה משהו לבעלי =זה עוזר לי להגן על בעלי על מנת שלא יקרה לו משהו כדי שיהיה מי שיעזור לי עם התינוק...זה תהליך החשיבה בתת מודע ממש בגדול, כל אחת והניואנס שלה).
    יש תמצית נהדרת לענין הזה שנקראת mimulus
    את מוזמנת לקנות אותה (בכל בית טבע/סופר פארם) ולטפטף 4 טיפות בבקבוק מים ולשתות במהלך היום.
    משנה שעברה - לא כל כך מומלץ התוקף הרשמי הוא לשלושה שבועות (בהכנה כזו)
    ואגב, לא בטוח ששימוש ברסקיו לאורך זמן הוא נכון עבורך. שימוש ארוך טווח דווקא עלול להציף טראומות מהעבר וכד'...כך שתשקלי שוב את הענין
    יום מקסים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • אני אלך לקנות את התמצית, תודה לך;-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה