תרפיה והרגעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    אני בשבוע העשירי להריון, לפני כשבועיים החלו בחילות ויחד איתן הקאות. ירדתי במשקל ובנוסף לזה הפסקתי לישון. דפיקות לב מהירות. נכנסתי לחרדה.
    רציתי לעשות טיפול הרגעה כמו עיסוי ויוגה אבל מותר רק משבוע 14.
    תוכלי לעזור לי , אילו דרים טבעיים אני יכולה לקחת?וגם צמחים שמריחים שיכולים להקל על החרדה.. ואם את מכירה מישהו שיכול לעשות לי טיפולי תרפיה עכשיו?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה בוקר טוב
    האם דיברנו בטלפון ? ...
    בכל מקרה, אפשר לעשות טיפולי רפלקסולוגיה בכל שלבי ההריון - בתנאי שכמובן הולכים למטפל שהוסמך בכך, ואז ממש אין שום בעיה - להפך אפשר להקל מאוד !! על תסמיני בחילות עייפות וכד'.
    מבחינת החרדה - הריון מעלה ומציף כל מיני דברים / רגשות שלפעמים קצת "מודחקים" בחיי היומיום...וגם הסיטואציה (במיוחד אם זה הריון ראשון) היא קצת כמו ללכת לעבר הלא נודע..שינוי החיים.. וכו'... כל הדברים האלו יכולים להיות מטופלים טוב כשמשוחחים עליהם במסגרת טיפול...
    מבחינת תמציות של פרחי באך ישנן 3 תמציות שמטפלות בנושא של החרדה
    על מנת שאוכל להמליץ אני זקוקה ליותר מידע :-)
    האם החרדה היא ממשהו ספציפי ? או שאת מרגישה באופן כללי חרדה ולא ממשהו ממוקד? האם את מרגישה שיש יציאה של הגוף מאיזון ?
    תעדכני
    ובינתיים מאחלת הריון קל בריא ותקין
    יום מעולה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה