מסמכים לעבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשמירת הריון,
    את התקופה הראשונה של השמירה ביקשתי להוריד מימי החופשה שלי והבאתי למקום העבודה אישור מחלה מרופא.
    כעת האריכו לי את השמירה עד הלידה ולכן מילאתי טפסי ביטוח לאומי.

שאלתי- אילו מסמכים אני צריכה להעביר לכוח האדם במקום העבודה כדי להסדיר את הנושא? האם הם צריכים להעביר לי מסמכים כלשהם שאני צריכה לספק לביטוח לאומי או שאני צריכה להגיש לביטוח לאומי רק את המסמכים הרפואיים והטופס שמילא הרופא?

תודה

2 תגובות
עמוד 1
  • ובהמשך לנושא, הסתבר לי מתלוש המשכורת שהעבודה לא הזינה את אישור המחלה לרוב הימים בחודש שעבר ולכן חסרות לי 100 שעות במשכורת והתלוש נמוך משמעותית מהמשכורת המקורית שלי.
    מעבר להחזר השכר, מה המשמעויות של הדבר מבחינת חישוב של ביטוח לאומי לשמירת הריון ואח"כ לחופשת לידה?

• שלום רב,
    יש לברר מול כוח האדם אילו מסמכים עלייך לספק.
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה