דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מחפשת קצת מקום לפרוק את תיסכולי וגם קצת להתייעץ.
    אני כמעט 4 שבועות אחרי הפלה טיבעית שבוע 9 בערך כאשר הדימום החל ממש מועט ורק בניגוב ונמשך כך בערך 7 ימים ואז התחיל דימום מאסיבי יותר כמו מחזור למשך חמישה ימים ואז שוב רק בניגוב למשך עוד יומיים כאשר קיבלתי תרופה ל לכיווץ הרחם לעוד 3 ימים לאחר מיכן שמתוכם דיממתי מעט עוד כיום וזהו. לאחר בדיקת אולטראסאונד ובטא שהראו כי הכל נקי ומאופס שמחתי שלפחות זהו . הבנתי שמחזור אמור להגיע כ4-6 שבועות מההפלה . ב 31 לחודש שזה סל הכל שבוע וחצי מסיום הדימום התחלתי שוב לדמם רק בניגוב ועד היום ולרגע זה , זה עדיין המצב! דברתי עם הרופא שלי אחרי יומיים דימום והוא אמר שייתכן שביןץ אבל עכשיו כשמדובר כבר ב10 ימים אני ממש מתוסכלת! הוא אמר שהיות ואני אחרי הפלה זה לא חריג שיש דימום ככה ורוצה שאחכה לקבלת מחזור כמו שצריך. אני ממש מתוסכלת מזה נמאס לי מהדימום הזה וזה מרגיש לי כאילו משהו לא בסדר ביומיים האחרונים הדימום קצת גבר אז אני מתחילה לחשוב שאולי זה המחזור אבל זה ממש מוזר כי זה גם זמן ארוך וגם דימום מועט יחסית ומאוד קרוב למועד ההפלה. משהי חוותה משהו כזה?
    מממש מתסכל אותי אני ממש מרגישה שהגוף שלי בוגד בי והריון נוסף נראה לי פתאום רחוק מלקרות!
2 תגובות
עמוד 1
  • עוד שאלה כשאומרים 4-6 שבועות אחרי הפלה זה אומר מתחילת הדימום או סוף דימום ההפלה? ומאיזה דימום הקל או רק הכבד?
  • מתוקה שלי, קודם כל מחבקת אותך
    ומחזקת אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה