היי לכולן... זקוקה לתמיכה דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני חדשה כאן וכבר חופרת
    אני חייבת את עזרתכן בנושא נורא רגיש.
    לפני כ3 וחצי חודשים עברתי גרידה אחרי שגילו בשבוע 11 מום בעובר (אקרניה) רק אחרי חודשיים קיבלתי מחזור. אם אחזור קצת אחורה אספר שההריון היה הריון ספונטני אחרי שהרופאים טענו שיש בעיה בזרע של בעלי, ואני עם שחלות פוליצטיות שזה גם מקשה על כניסה להריון.
    אחרי שקיבלתי מחזור הרופא ביקש ממני לעשות בדיקת דם ואולטסאונד בימים 14,20 ו26 וזה בדיוק נפל על חופשה אז כך שעשיתי רק ביום ה16 והפסקתי והמשכתי עם ערכת ביוץ ביתית.
    למרבה הפתעתי ביום ה20 הופיע לי ביוץ! בדקתי גם למחורת וגם הופיע הביוץ!

עכשיו כולי בפחדים, סרטים וחששות אין לי מושג מה הסיכוי שאכנס להריו כי באולטסאונד היחידי שעשיתי ביום ה16 הרופא טען שהרירית דקה וזה בעיה.
    ולא לשכוח את הבעיה של בעלי...
    אשמח אם תעזרו לי, מה הסיכוי שאפשר להיכנס להריון? ואיך אפשר להגדיל את הסיכויים להיכנס להריון?
    ומתי אוכל לדעת אם ההריון נקלט אם הביוץ היה בימים 30-31/5??
    סליחה על החפירה! תודה לכולן

יהיה טוב!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה, ברוכה הבאה!
  • תודה רבה!
    אני מאמינה אדוקה של הקב״ה ויודעת שהכל קורה בזמן שלו...
    אבל הלחץ הזה והרצון אחרי הפלה למלא את החלל שנשאר חזק ממני!
    מקווה בע״ה לבשורות טובות ושהזמן יעבור מהר.....

את שמעת אולי על שיח אברהם?

יהיה טוב!!!
  • לא, לא שמעתי עליו
    אבל מחזיקה לך אצבעות שהחלל יתמלא בקרוב באושר אינסופי
  • הי שירן
    קודם כל אל תרגישי לא נעים - זה ה מקום לחפירות (מה גם שאני - ומאמינה שגם הבנות - לא רואות בזה חפירה אלא מקום של שיתוף...אז בקיצור - feel free )
    לשאלתך, בהחלט ניתן לשפר את הסיכויים וזאת באמצעות צמחי מרפא והנחיות ת ז ו נ ה .
    יש המון פרמטרים שצריך לבדוק, צריך לקבל תמונה שלמה של המצב ההורמונלי שלך (כל כמה זמן יש וסת, אם יש רישומים מדוייקים יותר של הביוצים האחרונים) ואת המצב ההורמונלי של בעלך - האם יש בעיה של מבנה הזרע, כמות, תנועתיות וכו'.
    לבדוק את כל הנושא של עמידות לאינסולין (חוסר איזון במשק הסוכר בגוף) - כי יש קשר הדוק ב- 50% מהמקרים בין זה ובין שחלות פוליציסטיות
    לבדוק אם את מעשנת וכד', האם אוכלת הרבה סוכר לבן / פחמימות לבנות / שותה הרבה קפה - כל אלה גם משפיעים על מצב השחלות הפוליצסיטיות.

בקיצור, צריך להרכיב כאן תמונה מהמון חלקים, ולכן אני ממליצה לשניכם ללכת לטיפול של נטורופת שמתמחה גם בצמחי מרפא (הרבליסט).

מהנסיון שלי: ההנחיות ה ת ז ו נ ת יו ת לך - לא קלות לביצוע ! אבל המטרה חשובה מספיק
    מבחינת בעלך - ההנחיות ממש פשוטות לביצוע
    וצמחי מרפא - זה צמחי מרפא - לוקחים כמה פעמים ביום

בהצלחה !
    ואם את צריכה עוד ייעוץ בענין (אני גם הרבליסטית) - תרגישי חופשי לשלוח מייל / טלפון
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977[/right][/right][/center][/right]
  • ועוד דבר:
    שיח אברהם בעיני, לא כל כך מתאים כאן למצב... הצמח הזה מקדם LH (לוטינייזינג הורמון-הורמון שמופרש על ידי ההיפופיזה ומגרה ביוץ) וגם ככה בש"פ יש LH גבוה...
    בנוסף, הוא גם עלול לגרום לאקנה (ואקנה מאפיינת פעמים רבות בנות עם ש"פ..)
    לתשומת ליבך
    יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • ואיי תודה רבה על הייעוץ המדהים!
    אכן אבצע את כל הבדיקות הללו.

היום הייתה לי הפרשה חומה שהייתה יחד עם הפרשות צהבהבות
    וזהו, לא חזרו על עצמן שוב...
    וממוצש התחילו לי כאבי גב תחתון בצורה נוראה...
    פעם אחרונה שהיו לי הפרשות גילתי שאני בהריון, ואני כל כך מפחדת שאני מפרשת כל דבר כזיק תקווה של הריון.
    מההפלה שעברתי החלטנו לא לשתף אף אחד במה שעובר עלינו וכאן אני ממש מתפרקת!
    בעיקרון מחר זה יהיה בדיוק היום שקיבלתי בו מחזור כמו בחודש שעבר ב10/5
    ואף פעם המחזור שלי לא היה סדיר לכן קצת מוזרה לי ההפרשה החומה...
    מה דעתכן?!

יהיה טוב!!!
  • הי שירן כמו שאמרת - יהיה טוב !!
    את משדרת המון אופטימיות וזה ממש ממש חשוב !!
    הוכחת לגוף שלך שלמרות הכל - הוא מסוגל והוא יהיה מסוגל גם שוב פעם! כל דבר בזמן שלו ...
    ואגב, לגבי הרירית הדקה אפשר לעבות אותה באמצעות אכילת מזונות שמשוייכים (ברפואה הסינית) כבוני דם - לכן ממליצים על הסלק :-)
    אם תשלחי לי מייל (מופיע כאן למטה) אשלח לך מתכונים של מרק סלק וסלט סלק ממש טעימים
    מבחינת ההפרשות - את יודעת ... צריך לחכות עוד קצת ולראות.
    מחזיקה אצבעות
    יום מקסים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה