היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות רציתי לדעת באיזה שמפו וסבון אתן משתמשות כשאתן מקלחות את התינוק שלכן? שמתי לב שהתחילה לצאת לקטן שלי פריחה באיזור החיתול ואני רוצה להחליף לו את הסבון למשהו קצת יותר עדין שירגיש את המקום
אדוה
5 תגובות
עמוד 1
אוי מסכנון... הכי טוב זה כמה שיותר טבעי עם תגבור של צמחי מרפא מרגיעים (כמו קמומיל) ושלא ייבש לו את העור וככה עוד יותר יציק לו. חוץ מזה, תנסי גם לא לרחוץ במים חמים מדי שמייבשים את העור או לנגב חזק מדי, תשטפי במים חמימים/פושרים ותייבשי בטפיחות ותנסי להשאיר מאוורר קצת, זה גם ירגיע את המקום.
תודה רבה!! אני אשמח לשמוע עוד עצות בבקשה
אדוה
הפריחותלדעתי לא ממש קשורות לשמפו זה יכול להיות אלגייה לכל דבר אחר...שאת רואה אותה פשוט רק במקלחת.. אם התינוק שלך מבלה הרבה חוגי שחייה או ביכלל מקורות מים (לא מיתקלחת) אז כדי לבדוק ****
מרחת לו שם משהו? הוא יונק או מקבל מטרנה? אם הוא מקבל תמ"ל יש יותר סיכויים שהיציאות שלו יגרמו לרגישות באזור. תנסי לא לתת לו לשהות עם טיטול מלוכלך, ומשחות החתלה יכולות גם כן לעזור.