צהבת, עליה במשקל והנקה- שאלות מספר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...

אז אנחנו עדיין עם צהבת שיורדת לאט לאט.
    אנחנו כבר בבילירובין 11.7
    כשנגיע ליעד- 10, נחכה שבוע ואז ברית..

ולשאלות:
    בבי"ח הנקתי (חייבת לציין שהוא לא ינק משהו, הוא היה עייף ונרדם כל הזמן. הייתי ממש צריכה לנער אותו, וגם זה לא עזר תמיד), והוא לא הוריד יותר מדי ממשקל לידה. בגבול הנורמה.
    אמרו לי להמשיך להניק לפי דרישה.

אבל אז כשבדקנו בילירובין בקופ"ח הוא לא עלה בכלל, אלא אפילו ירד, ובעקבות זאת הומלץ לי לשאוב ולתת שאוב כדי לעקוב אחר כמויות.

אני עושה את זה כבר כמעט 3 ימים (ביום, לא בלילה. אז הוא יונק) וראינו עליה יפה כל יום (היום לא שקלנו. נמאס)
    אבלללללללללל..............
    אני מרגישה:
    א. החלב מתמעט.... יש מצב??
    ב. הקטן כבר לא מתלהב לינוק הוא לא פותח פה, מתעייף מהר ונרדם.
    יכול להיות שהוא התרגל לבקבוק וקשה לו היניקה? מה עושים?

ואיך אני מגבירה כמויות חלב? מרגישה כאילו כבר אין הרבה....

ובכלל פתאום הוא דורש לאכול יותר ממה שהוצאתי. יכול להיות קפיצת גדילה? ואיך הגוף שלי יגדיל כמות בלי שהוא יינק אותה? אני שואבת תמיד על ריק כמה דקות, זה מספיק?

אוף... אני מרגישה שאיבדתי את ההנקה מוקדם מדי............
3 תגובות
עמוד 1
  • לצערי את צודקת .. התחושה שאת מרגישה שהיא מפתחת עצלות ליניקה מהשד היא צפויה במצב כזה וגם טיפה ירידה בתפוקה , חשוב לשאוב חצי שעה משניי הצדדים יחד כל שלוש שעות , להצמיד כמה שאפשר לשד גם בלי קשר לאוכל והנקה כמה שיותר מגע של עור לעור , ולהזמין מדריכת הנקה הביתה שתראה לך אולי כדי לחפש שיטת הזנה אחרת ולא דרך הבקבוק..
    בהצלחה ועדכני בבקשהההה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה!!
    נתנו לי טיפ להאכיל עם בקבוק וצינורית, ולתת לו לשאוב ממנה עם האצבע שלי.
    נשמע לי רעיון לא רע. אני חושבת שאשיג את הצינורית ואתחיל איתה... שלא יתרגל סופית לבקבוק.

אני מצמידה אותו לינוק בלי קשר, הרבה פעמים, אבל הוא מתייאש מאוד מהר, ומסובב את הראש ולא מתחבר טוב. אני רואה בוודאות שהוא לא מרוקן אותי ואפילו לא מתקרב לזה...
    בנוסף יש לו פה קטן מאוד נראה לי. ולא הצלחתי לגרום לו לפתוח אותו בצורה מלאה..

• טיפ מצויין ! יש למדלה מכשיר נוח לשימוש שנקרא sns או צינורית שניתן לבקש מאחות טיפ חלב ואז מחוררים פטמה של בקבוק ( משהו פרוביזורי שכזה ..) עדכנייייי
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה