הריון בסיכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני בסוף שבוע 18 ובשמירה משבוע 15...
    העבירו אותי למעקב הריון בסיכון בגלל צוואר רחם קצר(מאוד*)
    אתמול הייתי אצל הרופא שהציב לי תמונה מפחידה:
    האפשרות הרעה היא שיקרה משהו בשבועות הקרובים ואז זו הפלה מאוחרת
    וזו האפשרות המוצלחת יותר כי
    האפשרות הממש רעה זה לידה מוקדמת בשבועות 24-28 וכל המשמעויות של פגות קיצונית
    אם נעבור את השלבים האלו ניצחנו....וכל שבוע שעובר עוד יותר טוב
    מה הסיכויים לכל מצב כזה?מה הסיכוי שאני אגיע עם ההריון לשבוע 35?

מאז הבדיקה כאילו נפל לי איזשהו אסימון של משמעויות המצב שלי...זה לא שיש לי עוד מלא זמן בבית בשמירה...זה שכל שבוע שמירה הוא קריטי, בעיקר ה10 שבועות הקרובים...

מה שהכי מציק בכל הסיפור הזה שאני חסרת שליטה...לא על מה קורה בגוף שלי, לא על גדילת העובר, לא על קיצור צוואר הרחם, לא על שמירה עליו במצב הנוכחי...
    יש בכלל משהו שאני יכולה לעשות?
3 תגובות
עמוד 1
  • ניריתוש בוקר טוב !
    מה שהייתי ממליצה לך זה להביא מישהי הביתה, לטיפולי רפלקסולוגיה של פעם בשבוע.
    הרפלקסולוגיה עובדת על איזון המנגנונים הטבעיים של הגוף, מבפנים.
    זה אמנם גם פינוק לרגל, אבל זה בעיקר - ובמיוחד במצב שלך - די הדבר היחיד (שאני לפחות מכירה)
    אם מעבר לכך, ההריון תקין, אז ממליצה בחום שתלכי על זה (בד"כ אני לא כזו חד משמעית, אבל במקרה הזה, ממש חושבת שיעבוד טוב, כי הרפלקסולוגיה היא גם מפחיתת מתחים-שאין ספק שמעורבים כאן, וגם יכולה לשמר בע"ה מצ"ב סטטי של הצוואר)
    את מוזמנת להתקשר אלי וארחיב עוד יותר בשיחה.
    מה עוד ? תנוחי המון, כמה שאת רק יכולה וכמו שאמרת - זה 10 שבועות, אז לכי על זה בכל הכוח
    דבר נוסף - את יכולה לבקש שיקנו תמצית פרחי באך שנקראת אימפאטיאנס (impatiance)- היא עובדת על ענייני חוסר סבלנות, ובמקרה הזה של קיצור (תרתי משמע) של התהליכים, התמצית יכולה להשתלב נפלא.
    את מטפטפת כל יום 4-5 טיפות לבקבוק מים ושותה במהלך היום.
    המון המון בהצלחה !!!
    מחזיקה אצבעות להמשך הריון תקין ותינוק שיודע כיצד להחזיק זמן ברחם עד לפחות לשבוע 28 :-))
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה יעל,
    אני אתיעץ בתור הבא אצל הרופא אם מותר לי רפלקסולוגיה במצב הזה ואם כן זו בהחלט הצעה שאשמח לאמץ.

• מעולה !
    כשאת מדברת איתו, תסבירי לו שבמקרה כזה הדבר ששמים עליו דגש הוא הרגעת מערכת עצבים (ההנחה היא שאם את רגועה, המערכת מתאזנת)
    כלומר, זה לא טיפול רפלקסולוגי רגיל,
    ובנוסף, גם תסבירי שהמטפל/ת מגיעים אליך הביתה, כך שאין תזוזה שלך.
    בהצלחה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה