מעבדות זר ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עשיתן בדיקה גנטית ?
    מה אתן אומרות על מעבדות זר ?
    הרופאה הפנתה אותי למעבדות זר וכשפניתי לשם אמרתי כי הפנו אותי לבדיקה גנטית של תחילת הריון ושאלתי כמה זה עולה. הבחורה ענתה לי - תלוי בבדיקה שאת עושה. עניתי כי אין לי הפניה לבדיקה ספציפית אלא לבדיקה של תחילת הריון. היא אומרת לי שאני מחליטה אילו בדיקות לעשות ועל פי זה ידעו כמה זה יעלה לי.

אני שבוע 10+5 ועדין לא עשיתי את הבדיקה...
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בדיקות גנטיות בסרוקה.
    זה בדיקות שאמורים להגיד לך איזה לעשות בהתאם לעדה שלך ושל הבעלול.
    אם מעבדות זר לא עונים לך על דרישה פעוטה זו, חפשי מקום אחר.
    צריך רק לחייך!
  • לפי מוצא שלך ושל בעלך אומרים לך איזה בדיקות גנטיות את צריכה לעשות. יש בדיקות יותר הכרחיות ויש פחות. לאשכנזים יש יותר בדיקות ולספרידים פחות. אני אישית עשיתי רק בדיקות הכרחיות - 5 או 6 בדיקות כל בדיקה עולה סביבות 100-250 ש"ח. תוצעות מתקבלות אחרי הרבה זמן חודש חודשיים.
    ]
  • הי :-)
    בדיקות גנטיות מומלץ לעשות כעקרון לפני הכניסה להריון...
    אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא
    הם צריכים באמת לקבל ממך פרטים לגבי המוצא שלך של ההורים וכד' - וגם מהבעל אותו דבר.
    בהתאם לזה יש להם "תמהיל" של בדיקות גנטיות שמורכב לפי שכיחות בהתאם למוצא.
    אני לא בטוחה שמעבדות זר יודעים להרכיב את התמהיל הזה, הם רק מבצעים אותו בפועל. אבל רופא הנשים שלך ידע בוודאות להרכיב את התמהיל (זה 2 שניות במחשב) ואז יוציא לך רשימה של בדיקות שאיתן את יכולה לגשת לכל מכון שבודק בדיקות גנטיות (גם זר, ולדעתי גם הקופה יכולה לעשות חלק מהבדיקות אם לא את כולן)
    בהצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה בנות :)
  • למה את לא עודה דרך המרפאה שלך?
    אני שיכת ל״כללית״ ועשיתי דרך הקופה את הבדיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה