היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנותת שלום לכולםם . אני עברתי הפלה לפני כחודש בשבוע 6 הריון ללא דופק בציטוטק אחרי ההפלה דיממתי במשך שבועיים ואחרי כן חיכיתי לעוד שבוע נקיים לאחר מכן קיימנו אני בעלי יחסים לא מוגנים מתוך הנחה שאין סיכוי שאני יהיה בהריון אחרי מספר ימים יהיה כאבים בצד שמאל כנראה כאבים של ביוץ ויום למחרת שוב פעם אני ובעלי האהוב היינו יחד ביחסים לא מוגנים אנחנו 10 ימים אחרי הביוץ עוד לא קבלתי את המחזור הראשון אני יודעת שזה לא טוב אבל הכל ביד ה' אבל יש בי מעין תחושות מוזרות אני לא יודעת אם אני מדמיינת מרוב שאני חושבת על זה או שזה באמת יכול להיות אני מרגישה את השדיים קצת נפוחות מן עקצוצים בפטמות כל מני חשקים לאוכל מוזרים כמו זה שדפקתי ב6 בבוקר פרוסה עם טונה ומיונז??? ועייפות עד כדי כך שאני לא מצליחה לקום בזמן לבן המתוק שלי .. אני מתלבטת אם לקנות בדיקת הריון ולעשות בבית ומה שיהיה יהיה או לחכות .. כולי מבולבללתת אולי אני סתם מדמיינת לעצמי ואני בכלל צריכה לחכות למחזור הראשון אבל אם הוא לא יבוא גם ככה יקח לו זמן להגיע בין 4 ל6 שבועות אחרי ההפלה מי ייחכה את כל זה בשביל לדעת אם אני הרה נו באמת .. אוףףף :( תעזרו לייי .. בנוף לזה היום אני הולכת לרופא שלי להיבדק נראה מה יהיה לו להגיד בעניין אני מקווה שהרחם נקי וכל התכולה ההפלה יצאה ואולי והלוואי שהוא יראה איזה זקיקוןןן קטטןן שאולי יוציא אותי עם חיוך על הפנים מה את מבלבללתת את השכלל איזה זקיקווןןן גם אם כן אין סיכוי שהוא יראה 10 ימים לאחר הביוץ ?? אתם רואים איה פיצול אישיות כבד חחח natalikalisa
4 תגובות
עמוד 1
הייי מותק מצטערת לקרוא ומחזקת אותך אני בדיוק כמוך, הייתה לי הפלה טבעית ב"ה שהכל יצא ומיד לאחר שהתנקיתי וטבלתי נקלטתי עם תהל שלי.
נורא חששתי אבל ברוך ה' אושר שכיפר על כל הכאב
היי מקסימה תודה שענית והתייחסת הייתי אצל רופא והוא בדק אותי וברוך ה' הכל בסדר רק שהוא עדיין לא יכול להגיד לי אם אני בהריון עשיתי שניי בדיקות בייתיות אבל שניהם שלישיים או שזה מוקדם מידי לבדוק ולכן זה שלילי או שאני סתם נכנסת למחשבות אולי מתוך רצון ?? אולי מתוך סקרנות?? אני לא יודעת אני יודעת מאוד להקשיב לגוף שלי וכאילו אני יש לי שינויים במצבי הרוח והחזה קצת נראה לי נפוח ובא לי מתוקים ומאכלים מוזרים .. אני עייפה אני נזקרת בערב לאיזה שעה מנוחה בהריון הקודם היה תאווה לנקיון .. ממש כאילו משהו מטורף ואני כבר 3 ימים מנקה תבית כאילו אין מחר ... אני לא יודעת אם לצחוק על זה או לבכות אני מרגישה מתוסכלת את רואה אני אפילו בוכה :( מכל מיני אמוציות של רגשות הולכות ובאות זה מה זה מתסכל להיות באי וודאות שדברתי עם הרופא אמרתי לו שאני רוצה להפסיק לנסות הוא צעק עליי לאא את תכנסי לטראוומה וזה לא טוב תמשיכי לנסות תביאי עוד אחד ואז תפסיקי לעשר שנים .. אני גם הייתי כמוך שומרת נידה וטבילה הפעם לא הלכתי לטבול כי התביישתי מהבליינית להגיד לה שעברתי הפלה .. ויש דבר שהכיי הכיי כואב לי בעולםם .. אישתו לעתיד של אחי גילנו שאנחנו בהריון יחד אבל שלי לא התפתח אז כל פעם שאני רואה אותה זה מחזיר אותי למה שאני איבדתי אי אפשר לאתר כמה זה כואב בגלל זה אני משתדלת כמה שפחות לראות אותה אני אוהבת אותה ואני מאלחת לה הריון בריא ובעזרת ה' יהיה לי אחיין מתוק זה לא בא מתוך רוע או קינאה פשוט זה בא בלי שאני ירצה אני מקווה שהכל יהיה בסדר אם יש אז יש ואם אין אז הכל זה דרכי האל הוא יודע לכוון .. את לא יודעת כמה זה טוב בשבילי אוזן קשבת כמוך באמת רגשת אותי natalikalisa
מתוקתי קודם כל אני תמיד פה לכל דבר אם תרצי אוזן קשבת לפרוק או סתם לדבר [email protected] את יותר ממוזמנת.
היי מתוקה, עברתי גם הפלה לפני 3 חודשים מאותה הסיבה שלך בדיוק. היום, אני בהיריון שוב. ממש בהתחלה(רק אתמול בדיקת הדם אישרה). תיהי קשובה לגוף שלך-רק את מכירה אותו הכי טוב. אם את מרגישה בסימנים, תבדקי אותם. בדיקה ביתית לא בהכרח מאימנה. מאחלת לך בהצלחה ואני כאן אם את צריכה :)