מספר שאלות לגבי ניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,
    אני בהריון ומעוניינת ללדת בקיסרי עקב בעיה רפואית שעלולה לסכן אותי ואת העובר. הבנתי שהדבר אפשרי והרופא נשים שלי אמר לי שיביא לי הפנייה בשבוע 30 לצורך כך.
    מספר שאלות בנושא:
    1. הבנתי שצריך להיות בצום (לא אוכל ולא שתייה גם לא מים) של 6 שעות לפני, האם זה הכרחי או שאפשר להגיע ללא צום עקב בעיה רפואית וללדת בקיסרי ללא חשש לסיכונים שיגברו עקב כך?
    2. שמעתי מיולדות שקבעו להן תור לניתוח קיסרי למשל לשעה 8:00 והן נכנסו לניתוח בשעה 15:00 עקב ניתוחים דחופים לפניהם.
    אני לא מוכנה לקבוע תור ולחכות כל כך הרבה שעות ועוד בצום מחשש לבעיה רפואית שתתפתח עקב כך ותסכן אותי ואת העובר.
    האם יש דרך לקבוע תור ולדעת שאכן אני נכנסת בשעה שקבעו לי ולא דקה אחרי?
    אני מעוניינת ללדת בבי"ח תל השומר האם אפשר לקבוע זאת שם מראש איתם? אם כן מה הפרוצדורה?
    3. האם כדאי שאני אקבע תור לרופא של הריון בסיכון ושאולי יסכים גם לנתח אותי בתל השומר באופן פרטי או לא, על מנת שאבטח את עצמי שאני עם רופא המכיר את בעיותיי ומוכן לנתח בזמן וכמו שצריך?
    אני ממש מוטרדת מהעניין הזה, אשמח לתשובה בהקדם...
    שבת שלום,
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. צריך להיות בצום לפני הניתוח.
    אפשר גם לנתח בלי צום אבל זהו סיכון מיותר

2. לא, אלא אם כן בבית חולים באופן פרטי, שם התוכנית לא מושפעת מניתוחים
    דחופים שיכולים להיות בזמן שאת ממתינה

3. זה שאלה שאת צריכה לענות עליה, ולא משהו שאני יכול לייעץ בו
    לכל אחת השיקולים שלה, וכיוון שאני לא מכיר את הבעיות שלך אז בוודאי שאיני
    יכול להכנס למערכת השיקולים שלך.