עלייה במשקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יעל,
    אני בשבוע ה10 ונראה לי שאני עולה מהר במשקל וללא הצדקה בייחס לכמות אוכל שאני אוכלת.
    בתחילת ההריון שקלתי 52 היום אני שוקלת 56.
    אני לא אוכלת אוכל מטוגן או בכלל דברים שמנים (זה עושה לי בחילות) ואני גם לא "אוכלת בשביל שניים". בתחילת ההריון גילו שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס והחלו לתת לי הורמון יוטרוקס (50 מ"ג) שנראה לי שהוא גורם להשמנה... וקראתי שבשליש הראשון לא אמורים לעלות בכלל במשקל ומהשליש השני 0.4 גרם לשבוע.
    העניין האסטתי פחות מטריד אותי כי זה משקל שירד אבל זה לא נראה לי כ"כ בריא בזמן כזה קצר...
    אודה לתשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • הי שירן,
    תת פעילות בבלוטת התריס בהחלט עלולה לגרום לעליה ה-כביכול מהירה הזו, שכן אל תשכחי שהיא גורמת לירידה בחילוף החומרים, כך שגם אם את אוכלת כמויות נכונות לך, עדיין עלולה להיות עליה במשקל.
    אם הקילוגרמים עצמם לא מפריעים לך, אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה.
    מה שכן, הייתי פונה לייעוץ נטורופתי בשילוב צמחי מרפא מיד לאחר סיום ההנקה על מנת לוודא חזרה לאיזון הורמונלי של הגוף (ההריון עצמו הוא יציאה מסויימת מאיזון הורמונלי וגם בלוטת התריס נמצאת כרגע בחוסר איזון)
    הרבה פעמים היציאה מהאיזון ההורמונלי בהריון, משפיעה על בלוטת התריס...
    בכל אופן, שיהיה הריון קל תקין ובריא :-)
    תסתכלי באחד הפוסטים שעניתי היום - יש שם המלצות תזונתיות בהריון
    בהצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה