הריון תאומים ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ,
    אני בשבוע 7 - הריון מ- ivf עם תאומים לא זהים!
    זה הריוני השני - בהריון ה-1 הייתה לנו לידה שקטה בחודש 9 איבדנו את התינוק - לא הייתה בעיה או מומים והתופעה כפי שמגדירים אותה ביש מזל הנתיחה הייתה תקינה וכך כל הבדיקות בהריון !
    השאלה שלי היא :
    לאחר קריאה מעמיקה בנושא קראתי שבהריון עם תאומים יש חשש מאד גדול לסיכוי חלילה של אעלת הריון מסוכנת וגם סוכרת ( אני מאוד מלאה כי רק חצי שנה אחרי הלידה הקודמת ) אני ממש מפחדת מהדברים האלו מה הסיכוי לזה חלילה וחס? חיה בפחד !
    איך אפשר להימנע מיזה ??
    יש לי צורך לפחד? זה מכון ? - ברוך השם אין לנו היסטוריה כזו במשפחה הבדיקות שלי בד״כ בסדר והריוני הקודם לא היו כאלה בעיות
    אין לי חשד לקרישיות או מומים ...
    ומה הסיכוי לקבל שמירת הריון ?
    מיצטערת על האורך היה חשוב לי לפרט אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    ראשית, צר לי לשמוע על ההריון הראשון שלך.
    שנית, הריון תאומים אכן מוגדר כהריון בסיכון גבוה,זאת מאחר והסיכוי לסיבוכים כגון לידה מוקדמת, סכרת הריונית ורעלת הוא גבוה יותר ביחס להריון של עובר יחיד.
    עם זאת, במרבית המקרים ההריון עובר במהלך תקין וגם אם מתפתחים סיבוכים, ברוב המקרים הם אינם חמורים.
    בודאי שאין צורך לחיות בפחד. מומלץ להיות במעקב מסודר ולבצע את כל הבדיקות הנדרשות.
    אני ממליצה לך לפנות לייעוץ ומעקב במסגרת המרפאה להריון בסיכון גבוה. שם גם תקבלי הסברים מקיפים יותר לגבי הסיכוי לסיבוכים וסוג המעקב הנדרש.

שיהיה הריון תקין ומוצלח!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה