קצת חששות בלבול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי
    זה הריון שני שלי
    הראשון היה מבחירה והשני לא שזה הקושי שלי ושל בעלח .
    הבת שלי בת 8 חודשים שזה גם מה שמקשה תעניין כי היא עוד קטנה.
    אנחנו לא יודעים מה לעשות בגלל שהמצב כיום לא ממש מזהיר
    אני עובדת במעון ולא מרוויחה המון וגם בעלי אז איך נסתדר, אנחנו רוצים ילדים פשןט לא ידענו אם כרגע אני התנהגתי בחוסר אחריות ושיחקתי עם הגלולות עד שהפסקתי ולא סיפרתי לו .

מה צריך לעשות כרגע?
    ללכת לרופא? חברה אמרה לי ללכת למרפאה לעשות בדיקת שתן שהם יגלו אם זה כן הריון
    איזה קושי
3 תגובות
עמוד 1
  • הי אורית
    בדיקות ההריון הביתיות הן בעלות אחוזי דיוק גבוהים ולכן סביר להניח שאת בהריון..על מנת להיות בטוחה ב- 100% את יכולה לעשות בדיקת דם שנקראת בטא HCG שבודקת את עליית ההורמון הזה.
    בכל מקרה, מאחלת לך ולבעלך שתקבלו את ההחלטה הטובה והנכונה ביותר בשבילכם
    יום טוב
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי
    אני לא יכולה לענות לך מניסיון אישי שלי כאמא טריה אך אני יכולה לספר לך את המקרה שלי כעובר קטן...
    ההורים שלי גילו שהם בהריון איתי כ 3 חודשים אחרי שאחי האמצעי נולד, כבר היה ילד בן 3 בבית. הם גם היו במצב כלכלי קשה ואמרו לעצמם - יש ילד קטן בבית וזעטוט שעכשיו נולד, מה קשור עוד אחד?!?!
    הם קבעו הפלה וכבר הגיעו לחניה.
    הם תמיד מספרים שהסתכלו אחד על השני ואמרו - אם לא עכשיו אז מתי ?
    וכעבור 26 שנים הינה אני פה :)

אני טוענת שהכל לטובה והכל מגיע בזמן שלו.

מקווה שתחליטו ביחד את ההחלטה הנכונה לכם ומאחלת לכם המון בהצלחה
  • תודה על השיתוף

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה