דחוף- הפחתת שעות בהריון עקב קיצוצים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני מורה בביה"ס ובהריון עד ספטמבר.

המנהלת הודיעה לי שעקב קיצוצים (ולא עקב הרעה בתנאי עבודתי בגלל שאני בהריון) עליה להפחית לי שעות ממשרתי בתחילת שנת הלימודים הבאה (עדיין אהיה בהריון) כי פשוט אין לה שעות לתת לי ומשרתי תופחת, אך בגלל שאני בהריון אסור לה על פי חוק להוריד את היקף משרתי.

לכן, היא הציבה בפני שתי אפשרויות- 1. או לחתום חל"ת על השעות שיופחתו ואז במקרה ויהיו שעות אני הראשונה לקבלם, 2. או שהיא תמלא טפסים ותשלח לתמ"ת על מנת שיאשרו את הפחתת השעות.

מה עליי לעשות והאם יש לה סיכוי לקבל אישור מהתמ"ת?[/b]

זה פוגע בי באחוז המשרה שיורד, בתנאים הסוציאלים שלי שלתווך הארוך נפגעים וכמובן במשכורת שיורדת.

מחר בבוקר אני צריכה להחזיר לה תשובה מה החלטתי על מנת שתתחיל לפעול (היא חייבת לשלוח מחר את הטפסים לתמ"ת מפני שעד ה- 31.5 היא חייבת להודיע לכל המורים מה קורה לגביהם שנה הבאה).

מחכה לתשבה דחופה,
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    המנהלת מפעילה עליך לחץ ובכך מתנהגת שלא כדין ופוגעת בזכויותייך.
    עליך להסביר לה שדרוש לך זמן נוסף כדי להחליט ותגיעי לפגישה אישית.
    אנא צרי עם משרדי קשר בטלפון 077-3456026
    בהצלחה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה