מוטרדת- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי לפני שבוע ואני מניקה. יצא כמה פעמים (בעיקר בימים הראשונים) שנתנו לו סימילאק לשם השלמה.
    עכשיו בבית אני מניקה בלבד והוא לא עשה קקי היום (עד היום לא היתה שום בעיה). אני יודעת שבהנקה אמורים לעשות בין 3 ל 4 פעמים קקי ביום, בעיקר בחודש הראשון.
    אני מניקה רגיל, הוא רגוע ונראה כי אוכל טוב. תמיד בסיום ההנקה, כאשר הוא כבר נרדם והפטמה משתחררת לו מהפה, השפתיים שלו מלאות חלב.
    האם יש סיבה לדאגה? אני יודעת שאולי אני קצת חרדתית אבל הוא הראשון שלי :)
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ומזל טוב :)
    לא נשמעת סיבה לדאגה , תקפידי שיהיו בסהכ 6 חיתולים רטובים ( צואה או שתן ) ליממה )
    והכל בסדר , עדכני :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי, תודה על התגובה המהירה. הוא עשה פעמיים לאחר כתיבת הפוסט והיום עוד שלוש פעמים אז נרגעתי. חוץ מזה, בכל החתלה הוא עושה פיפי כמו גדול ותמיד עלי! אבל יש לי שאלה נוספת, אני שמהלב שדווקא. בלילהישלי פחות חלב. ולכן אני שואבת במשך היום על מנת ש זזהשיה
    יהלי בקבוק להביא לו לפנות בוקר. האם תקין?
  • כדאי לעודד את תפוקת החלב דווקא חשוב להניק בלילה , את יכולה אם יותר מוח לך אבל לא מהסביבה שיש פחות חלב .. אני בעד להניק גם בלילה , אין סיבה שלא יהיה חלב להיפך הפרשת הפרולקטין מתגברת בלילה .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה