הפרדת זרע - לקביעת מין הילוד, תעזרו לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    קודם כל מזל, הצלחה, אושר ובריאות לכולכן ומשפחתכן ...
    לא ביקרתי בפורום מאז כ-8 שנים, שהייתי בבדיקות פוריות... ושביתי נולדה לא היה לי זמן להסתכל על המחשב... מאז אני אמא ל-2 בנות (הקטנה בת 3) ומתכננת להביא עוד ילד... ובתקווה גדולה - בן שבעלי כבר חולם עליו.
    רופאת נשים שלי המליצה על שיטה של הפרדת זרע במעבדה, והסיכויים למין הרצוי עולה ל-80 עד 90%, קראתי על השיטה, וגיליתי שאחוזים הם פחות ממה שהיא אמרה... (70%) והעלות היא בערך 3000 ש"ח והלאה + פרוצדורות מביכות...
    האם אתן מכירות את השיטה, או יש לכן נסיון אישי... אנא תשתפו אותי .... אני ממש מבולבלת ...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ליאן,
    האם יש לך את הספר של עמוס בר וטלי רוזין שנקרא "המדריך הישראלי להריון ולידה"?
    הם מפרטים בעמודים הראשונים של הספר "דיאטה להכנת בנים ובנות"
    אני יכולה לסרוק ולשלוח לך (אין כאן את האופציה להוסיף קובץ, אלא אם כן אני לא רואה ...)
    אז תשלחי לי מייל ואשלח לך את הקבצים הסרוקים.
    ולמה אני כותבת את כל זה ?
    כי הם טוענים שהדיאטה הזו היא בטווח של 74%-86% כך שהנתונים די זהים לשיטת ההפרדה.
    שיהיה המון בהצלחה בכל אופן
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה