תוצאות מדאיגות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן
    אני שבוע 9
    עשיתי בדיקות דם והרופאה אמרה שיצא שיש לי אדמת. שלחה את התוצאות לזיהומולוג והוא ביקש לעשות בדיקה חוזרת.
    קבעתי תור לזיהומולוג הנ"ל על פי בקשת הרופאה שלי ובינתיים עשיתי בדיקה נוספת.
    על פי מה שאני מצליחה להבין מהתוצאות והרופאה יש לי את המחלה עכשיו. היא אומרת שמבדיקות שעשיתי לפני כמעט שנה יצא שלילי ועכשיו חיובי...
    המוזר הוא - אין לי פריחה, אין לי חום או כל סימן כלשהו שיש לי אדמת עכשיו.
    אמא שלי אומרת שחיסנה אותי בתור ילדה ובוודאות לא הייתה לי את המחלה.
    אני לא יודעת מה לחשוב. כל פעם שמשהו מגרד לי בגוף אני מתחילה להלחץ...
9 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה
    האם ה- IgM לרובלה (הנגיף של האדמת) הוא חיובי ?
    אם כן, זה אכן מראה שאת כרגע בזמן המחלה.
    מהידוע לי, ואני ממש מתבאסת לכתוב את זה בכלל, אבל הרבה פעמים ממליצים על הפלה בגלל הסיכון המוגבר למומים בעובר בעת מחלת אדמת בשליש ראשון.............
    אבל.....לפני הסקת מסקנות מוקדמת מדי......... קודם כל שיאשרו שאת אכן חווה כרגע את המחלה
    הרופאת נשים שלך כבר תמליץ לך מה לעשות.
    בבקשה בבקשה תעדכני מה קורה איתך, בסדר??
    חשוב לי לשמוע!
    תבקשי שיתנו לך עדיפות בבדיקות ותדעי כמה שיותר מוקדם מה קורה
    ושהכל יהיה לטובתך הגבוהה ביותר. אמן.
    יעל
    נ.ב.צירפתי כאן סימפטומים של המחלה:
    הסימן האופייני למחלה הוא פריחה על העור בצורת נקודות ורודות-אדמדמות ונפיחות בבלוטות המצויות בעורף. הפריחה מתחילה בפנים, המקבלים גוון אדום, ומתפשטת תוך 24 שעות על פני כל הגוף. עור הגוף מאדים ומכאן שמה של המחלה.
    לעתים מלווה המחלה סימני מחלה כלליים כגון: חום, חוסר תיאבון והרגשה כללית לא טובה. אבחון חד־משמעי של המחלה יכול להיעשות רק על־ידי בדיקת דם לגילוי נוגדני אדמת
    האם יש לך משהו מזה?
    גם אם לא, זה לא אומא שאין, כי אפשר להידבק בלי אף סימפטום ממה שרשום כאן !
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל
    אין לי שום אחד מהסימפטומים הללו.
    הבדיקות דם הראשונות שביצעתי היו לפני שבועיים והבדיקה החוזרת שעשיתי הייתה השבוע.
    קבעו לי תור מזורז לזיהומולוג.
    זה כל כך מוזר, הרי אני חושבת לעצמי שאם היה לי משהו זה כבר היה אמור להתפרץ, הרי עברו יותר משבועיים מאז שהרופאה ראתה את התוצאות הראשונות...
    ביום שני בבוקר יש לי תור אני יעדכן בדברי הרופא
  • כן.. יכול להיות גם בלי סימפטומים
    בכל מקרה נחזיק אצבעות
    ותעדכני
    יום מקסים חמודה
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל
    הייתי אצל הזיהומולוג שבדק עם פרופסור נוסף מהמרכז הארצי לאדמת בתל השומר את התוצאות שלי.
    ביחד הם הגיעו למסקנה כי מתישהו בין ינואר למאי (תאריכי הבדיקות שביצעתי) התעורר הנגיף בגופי ולכן התוצאות הראו מה שהראו.
    הוסיפו כי הסיכון לפגיעה בעובר מאדמת נמוך ביותר, אך לא ניתן לשלול אותו לחלוטין.
    התקשרתי למרפאה שלי היום אך הם כבר סגרו להיום.
    אני לא יודעת מה עושים הלאה. עוד בדיקות ? מה אני עושה עם תוצאות לא וודאיות לחלוטין ?
    כבר יוצאת לי הרוח מהמפרשים...
  • הי מתוקה
    מה היתה המלצת הזיהומולוג והפרופסור?
    האם כתבו איזה מכתב לרופאת נשים?
    סיכון נמוך - אבל הם בעד השארת ההריון ?
    ומה הרופאת נשים אומרת אחרי שהם בדקו את הענין?
    מה שבטוח - כל מה שקורה קורה לטובה ובתזמון הנכון לו
    אשמח אם תעדכני מה המלצת הרופאים
    חיבוקים
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • הם לא כתבו המלצה, אמרו להתייעץ עם רופאה הנשים שלי, שהיא לא נמצאת עד מחר.
    בכל אופן, בינתיים מצאתי את פנקס החיסונים שלי ומצאתי כי חוסנתי פעמיים בחיי ועל פי מה שהבנתי מהזיהומולוג - אישה אשר חוסנה פעמיים בחייה אפילו לא צריך לבדוק לה נוגדנים הרי שהיא כבר מחוסנת.
  • נשמע טוב
    אז רק איך הם מסבירים שלפי התוצאות את חווה כרגע (או ליתר דיוק בזמן הבדיקה) את המחלה ?
    יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • שוחחתי הבוקר עם רופאת הנשים שפחות או יותר הסירה מעצמה כל אחריות או המשך טיפול (?!?! - הזויה!)
    שוחחתי גם עם הזיהומולוג שוב ועדכנתי אותו כי מצאתי את פנקס החיסונים ואכן חוסנתי פעמיים. הוא אמר לי שהוא לא יכול לתת לי תשובה של 100 אחוז אך אם הוא היה במקומי הוא לא היה עושה כלום כי הסיכוי לפגיעה הוא כל כך נמוך שחבל אפילו להיות שליליים. הוסיף כי אם חוסנתי פעמיים על הרופאה היה למצוא את המידע הזה ובכלל לא לתת לי לעשות את הבדיקה לאדמת, שסתם היא הכניסה אותי לגלגל שלילי.
    אמר כי בבדיקת סקירת המערכות נוכל לדעת יותר טוב אם הוא צדק באבחנתו.

בסופו של דבר - יצאתי אופטימית.
    חוסנתי פעמיים על פי חוק משרד הבריאות, לא היה לי פיזית את המחלה.
    מבחינתי הסיפור סגור
  • מעולה !
    לא ברור הסיפור עם הרופאה, אבל בכל מקרה אני רוצה עדכון אחרי הסקירה :-)
    בהצלחה מתוקה והריון קל בריא ותקין אמן
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה