קשה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אז זה התחיל בנובמבר - הפלה בשבוע 8 בעזרת ציטוטק (דבר נוראי) שאושפזתי בעקבותו ולא עזר אז עברתי גרידה ולאחר מכן היה לי וזיהום ואושפזתי 3 ימים...
    לאחר חודש וחצי שוב בהריון אך הפעם הסיפור שונה - הריון נדיר 1-1,000000 כך אמרו לי הרופאים. בין צוואר הרחם לבין הרחם התחיל דימום ונוצר כריש דם בתוך הרחם ואיפה שהתמקם ההריון מחייב בהפלה מחשש גדול לדימום פנימי נתנו לי זריקות כימותרפיות להמסת ההריון ובנוסף עברתי אימובליזציה (סתימת העורקים שמובילים דם לשק ההריון) אישפוז של שבועיים... אני ללא ילדים וכרגע מחכה לאישור מהרופא שלי שאני יכולה להתחיל לנסות עוד פעם. מפחדת פשוט מפחדת כ"כ רוצה כבר להיות עם בטן להרגיש את התינוק בידיים שלי.. קשה לי רוצה להתגבר על הפחד
2 תגובות
עמוד 1
  • ליאתוש קודם כל חיבוק גדול ממני
    אני מאמינה גדולה בכל מה שקורה קורה לטובה ולמרות המצב שאת נמצאת בו כרגע יתכן וזה עדיף על פני מה שיכול היה לקרות.
    בכל אופן, מרגיש לי שלאחר סיום התהליך, תעשי איזה שיקום / הכנה להריון הבא, בכל דרך שאת מתחברת אליה (אני אישית מתחברת בהקשר הזה לת**** ורפלקסולוגיה, אבל זה ממש מה שמרגיש לך נכון)
    למשל הייתי עובדת על כל נושא שיקום הרקמות הריריות כולל רירית הרחם, אז אם זה מבחינת ת**** את יכולה לשתות מיץ גזר/לאכול מרק ירקות כתומים ולאכול גרעיני דלעת (בכתומים יש חומר שנקרא בטא קרוטן שביחד עם האבץ שבגרעיני הדלעת הופך לויטמין A שהוא משקם רקמות ריריות) ויש עוד דברים - אם מענין אותך תעדכני.
    דברים כאלה קורים ותהיי עם הפנים קדימה - התינוקי שלך יגיע ובגדול !! ואת תהיי אמא מדהימה
    לבינתיים מחזיקה אצבעות שהכל יהיה כשורה בהמשך
    ורק בריאות
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • וואו איזה סיפור הזוי!
    אני מאחלת לך המון בריאות והקלטות קלילה ופשוטה לפעם הבאה
    מחזיקה לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה