הפלה- הפסקת עבודה- תקווה להריון חדש ודמי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

לפני שבועים וחצי עברתי הפלה, קיבלתי מהית החולים 90 יום ימי מחלה אך מכיוון שזה היה בשבוע 22 אני לא יכולה לקבל לפי מה שהבנתי כלום מביטוח לאומי
    רציתי לדעת כמה דברים:

1. האם יש מקרים חריגים? אני בדכאון עמוק ואני לא חושבת שאני מסוגלת להרים את עצמי חזרה לעבודה כרגע.

2. נניח ואני לוקחת חודש חל"ת ואז אמן והלוואי אני נכנסת להריון . וההריון עובר תקין והכל בסדר
    האם תהיה לי בעיה בחישוב דמי הלידה? האם אקבל אותם? או שבגלל שהיתה לי הפסקה תהיה לי בעיה? עד לפני שבועיים וחצי עבדתי כרגיל

תודה

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
2 תגובות
עמוד 1
  • אף 1 לא יודע
    ????

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
  • שלום,
    1. החוק קובע כי במקרה של הפלה ניתן להיעדר עד שבוע לאחר ההפלה, ניתן להאריך זאת באישור רופא עקב מצב בריאותי עד 6 שבועות.
    2. כל עוד את ממשיכה לשלם דמי ביטוח לאומי לא תהיה לך בעיה עם דמי הלידה.

לבירור נוסף ניתן לפנות לייעוץ אישי.
    בהצלחה רבה.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה