בננות שאלה דחופה אני קצת לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בידיוק שנה אחרי לידת ביתי הבכורה!! אני הפסקתי להניק ליפני חודשיים והמשכתי לךקחת סרזט בהתייעצות עם רופא לכן עדיין לא קיבלתי, למרות שניסיתי הפסקה של שבוע, רק לראות שאני מקבלת ולא קיבלתי, אני מרגישה כאבי בטן חזקים וקצת בחילות וסחרוחורות, (חזרתי לגלולות)הרופאת משפחה אמרה לי שכדאי לי לעשות בדיקת הריון, אבל לא נשמע לי הגיוני כי הרי אני כבר שנה לא מקבלת, בכל זאת עשיתי יצא שלילי ולאחר חצי שעה הופיעה סימן ממש שקוף בפס שמראה הריון אבל ראו פס ממש לא בצבע ורוד, לאחר מכן עשיתי עוד אחת ויצא שלילי, אני עדיין עם כאבי בטן, ומרגישה בטן קשה כזו, אוף אני בלחץ! לעשות בדיקת דם או שהסיכויים הם אפסיים??
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ספירי
    אני לא רופאה, אבל בטן קשה, כאבי בטן חזקים וכו... מרגיש לי כמו משהו שהייתי רוצה שרופא יבדוק.
    מה את אומרת?
    גם אם את בתחילת הריון לא סביר להניח שתהיה התקשחות בבטן בשלב הזה...
    מאוד יכול להיות שזה גם שום דבר רציני, אבל אני תמיד אוהבת לשלול, ולהיות on the safe side
    תעדכני מה קורה איתך
    בהצלחה
    יעל
    נ.ב.
    מזל טוב לבת שלך
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה