הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, ביום ראשון ילדתי את בני המתוק , בביהח עוד ניסיתי להניק והצלחתי אך הקטנצ׳יק פצע אותי בשני הצדדים ברמה של חתכים ואז התחלתי לשאוב שזה גם כואב אבל נסבל... קניתי פטמות סיליקון כי בכל זאת אני רוצה לנסות כל דרך אפשרית לא להתייאש בהנקה, הסיליקון עוזר אבל עדיין יש כאבים בזמן הנקה כיוון שהפצעים בכל הנקה/שאיבה נפתחים מחדש , אני שמה קרם מלנולין כל אחרי הנקה זה עוזר ומרגיע אבל לא מעביר את הפצעים... אני גם לפעמים משלבת בקבוק סימילאק יחד עם ההנקה כי נראה לי שלא תמיד הוא שבע וגם כי קשה לי להמשיך להניק בגלל כאבים, אני יושבת בתנוחה טובה וכפי שלימדו אותי בביהח אבל מכיוון שכל הנקה הפצעים נפתחים שוב זה לא עובר והכאבים נמשכים.... אני ממש לא רוצה להתייאש וכן רוצה להניק את הפיצי ... איך גורמים לפצעים להתרפה ואז להתחיל להניק שוב? (אציין שכל כמה שעות השד מתמלא בחלב ולכן אם אפסיק להניק גם ליום אסבול מכאבים שכן שאיבה גם לא פותרת את החלמת הפצעים) פליז עזרה .... כמעט מיואשת :/
1 תגובות
עמוד 1
  • סליחה יקורה שלט עניתי בזמן :(
    מזל טוב !!
    אם עדיין לא הסתדרת מה שחשוב זה שתזמיני מדריכת הנקה הביתה , שתתרגל איתך את ההצמדה, אם הפצעים פתוחים ומדממים מירחי משחי אנטיביוטית ע״מ למנוע זיהום ונגבי לפני הנקה , עדכני ואל תתיאשי ! זה עניין של זמן והסתגלות ומיומנות , לוקח כ4 שבועות לבסס את ההנקה ואז להתחיל להנות ממנה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה