טיפול הורמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אנחנו מנסים להכנס להריון כבר כשנה וחצי יש לנו ילד בן 21 חודש. אני בת 37 בעלי 35. לא היה לי מחזור מאז ההריון.
    קיבלתי את מינון התרופות הבא מהרופא שלי (ארה"ב):
    Start with provera 10 mg one pill each morning for 10 days.

Begin estrace (estrogen) 0.5 mg once a day in the morning starting 3 days after finishing the provera. Call the first day of estrace cycle day #1.

On cycle day 5, 6, 7, 8, and 9, taking clomid 50mg, 2 pills a day in the morning.

On cycle day 14, start prometrium 100mg once in the morning and once in the evening.

Continue the estrace and prometrium until either you get a period or you have a positive pregnancy test.
    באותה תקופה עדיין הנקתי מעט. הרופא אמר שהתרופות בטוחות במהלך הנקה. מקווה שזה נכון. האם כך הדבר?
    היות וכלום לא קרה בעקבות הטיפול הופנתי למרכז לפוריות ושם קיבלתי מינון של
    Estradiol 2mg tablets three times a day ואחרי 5 ימים קיבלתי דימום של יומיים, קל מאד.
    עכשיו אני מתחילה medroxyprogesterone 10 mg one a day
    האם הטיפול שקיבלתי מתאים למצבי?
    האם כל התרופות ההורמנוליות האלה מסוכנות לנטילה עבור האם ובמידה ומניקים
    האם והתינוק היונק?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    חלק מהנשים אינן מבייצות כלל בתקופת ההנקה (אפילו הנקה חלקית) ולכן גם אינן מקבלות וסת.
    במידה ואת עדיין מניקה יתכן שזו הסיבה לכך שאינך מקבלת וסת או נכנסת להריון.
    התרופות שקיבלת אינן מזיקות לאם או לעובר אך יכולות לגרום להפרעה או ירידה בייצור החלב.

בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה