בטא אחרי מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , אחרי החזרת מוקפאים היום קיבלתי בטא 377 !!!, הרופאים אומרים שזה מעולה ותקין - אני מקבלת תמיכה הורמונלית של 6 אנדומנטרין ביום , 3 פרוגינובה ופעם בחמישה ימים זריקת פרגסטורון - מיד פעם בכמה ימים יש הכתמות חומות ...
    אני עוד 4 ימים עושה בטא לוודא הכפלה ותקינות של ההריון - אני מתה מפחד שהבטא לא תוכפל או שפתאום תירד חב וחלילה !!! מה הסיכוי שחלילה יקרה דבר כזה עם בטא כמו שלי ?
    לחברה שלי הייתה בטא בהתחלה 35 ( אולי הבדיקות שונות ובגלל זה היה ככה נמוך לא יודעת) במשך שבועיים הוכפל לה ועכשיו זה ירד וניגמר ההריון - ואני מתה מפחד !!!!
    יש הבדל בין הבטא אני צריכה לדאוג עם בטא כזו ? מה הסיכויים ??
    אודה על תשובה בהקדם ונקווה שהבטא תוכפל ולעולםםם לכ תרד מפה !
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    רוב הסיכויים שהבטא תמשיך לעלות.
    הסיכוי להריון לא תקין/הפלה בשלבים המוקדמים של ההריון הוא סביב 15%.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה