התכווצויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    תודה רבה לך על תשובותייך עד כה, מוערך מקרב לב והפורום באמת מגשים את מטרתו ומספק תמיכה.
    שאלה נוספת, עד מתי יהיו את ההתכווצויות בבטן והאם התדירות והעוצמה עולה עם התפתחות ההריון?
    אני בשבוע שמיני, בהתחלה זה היה קטן ונחמד כזה, כמו מיני כאבי מחזור, ובימים האחרונים זה כאילו פתאום נמתחים כלי דם והתכווצויות הרבה יותר עוצמתיות (אבל לא כואב סתם מציק) גם מעיר משינה... (וזה עוד בלי קשר לשלפוחית השתן שמעירה אותי בממוצע שלוש פעמים בלילה).
    תודה רבה שוב,
    בברכת חג שבועות שמח
3 תגובות
עמוד 1
  • הי שירן,
    ממליצה לך להיות במעקב של הרופא שלך לגבי זה.
    יתכן וזה לא סימן לשום דבר (זה קורה לפעמים בשליש הראשון)
    ויתכן שזהו סימן להפלה.
    לא להילחץ :-) רק מומלץ לבדוק אולטרא סאונד ורמות בטא.
    המון בהצלחה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי יעל,
    הכול מצויין עשיתי אולטרסאונד והכול תקין. טפו טפו
    הסבירו לי שבגלל שאני רזה אני ארגיש לאורך כל ההריון את ההתרחבות של הרחם ואלו הן ההתכווצויות בעצם.
  • חח..מה שנקרא צרות של עשירים
    יופי. העיקר שהכל תקין !
    המשך הריון קל ובריא
    יום מעולה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה