דימום הפלה טיבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות לצערי ביום שני התבשרתי סופית כי אני בתהליך הפלה טיבעית שהחל בדימום מועט כבר מיום שישי. השבוע איינו לחלוטין ברור אבל הייתי בערך שבוע 6,שאלתי היא האם זה תקין שהדימום איינו דימום מסיבי או מחזורי? זה אכן דם ובריח של מוסת אך ציפיתי שזה יהיה בזרימה גדולה בייחוד כאשר גם במחזור אני מדממת הרבה ופה פתאום אני לא ממלאת תחבושת וזה לרוב בניגוב. זו הפלה בוודאות כפי שראו בבדיקות הדם שהתבטא יורדת וכך גם ה׳ פרוגרסטרון. האם עליי לדאוג שהכל לא יוצא? מאוד רוצה להימנע מגרידה.
    למישהי יש ניסיון עם הפלה טיבעית שהדימום מועט יחסית?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לי היה דימום מועט בהפלה טבעית שנמשך בשני גלים .בתחילה היה לי דימום מועט ואחרי כשבוע וחצי היו לי מספר ימים עם דימום יותר כבד ולא הייתי צריכה לעבור גרידה. עקבתי אחרי בטא שירד ואמרו לי להמתין עד אחרי הוסת ולאחר מכן לעשות א.ס. לוודא שלא נשארו שאריות הריון
    אני מקווה שיעבור בקלות ושולחת לך חיזוקים

Shirk
  • אני לא יודעת אם זה סיפור כמו אצלי אבל לי היה הריון מאוד קצר של יומיים איחור באולטסאונד עוד לא היה נראה כלום יומיים שלושה אחרי האיחור קיבלתי מחזור(הפלה)וזה היה מחזור לכל דבר אחרי חודש קיבלתי שוב הדימום היה יותר מאסיבי והיו קרישי דם וחתיכות בשר כאלה(סליחה על התיאורים)אולי את בתחילת הדימום..בכל מקרה תלכי להיבדק שהבטא יורדת עד הסוף שלא ישארו לי שאריות..הצטערתי לשמוע ושיהיה לך בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה