מנסים להיכנס להיריון... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני חדשה כאן...
    אומרים לי להפסיק להתעסק בנושא הזה, אבל אני מודה שדי קשה לי.
    אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון, משהו כמו 4 חודשים (זה אחרי שהפסקתי לקחת גלולות במשך 10 שנים). לקח זמן עד שהמחזור הסתדר, בחודשיים האחרונים הוא התייצב והוא אורך 28 ימים בממוצע.
    לאחר המלצה של חברה טובה, שהרתה, ניסיתי את שיטת המודעות להיריון (חום השחר, הפרשות, צוואר הרחם וכו'). הרגשתי שזה מעיק עלי ומעייף.. לאחר חודש וחצי החלטתי שאני מפסיקה ורכשתי ערכות לבדיקת ביוץ. במשך חודשיים שמתי לב שהגוף מתנהל כמעט כמו שעון - ביום ה-14 או ה-13 הבדיקה יוצאת חיובית (וכך ביומיים שלאחר מכן). אני ובעלי טרודים בשלושת החודשים האחרונים במעבר לבית חדש - המון לחץ, בעלי מקצוע וזאת תוך כדי עבודה כמובן. אבל מנסים לא לפספס את הזמין הקריטי של הביוץ (וכמובן שבלי קשר נהנים מיחסי מין :)).
    בחודשיים האחרונים יום או יומיים לאחר הביוץ המשוער (לפי ערכת ביוץ) יש לי כאב ממש חזק באחד מהצדדים של הבטן התחתונה, התכווצויות רציניות (הנחתי שזה הביוץ). ויום יומיים לאחר מכן יש לי קצת דימום - עדין כזה (לא כמו וסת), בגוון יותר כהה (אפילו חום) ומשתנה לבהיר יותר. בחודש שעבר זה נגמר אחרי שבוע. אני נמצאת עכשיו בדיוק בשלב הזה ומקווה שיפסיק.
    יש למישהי מושג על מה הדימום הזה מעיד? והאם הגיוני שכך יכאב בביוץ? (כאב של כמה שעות טובות, לא כמה דקות).
    והאם יש לכן עצות לזוג מאוד עסוק וטרוד בענייני מעבר בית איך להיכנס להיריון ובכיף? :)
    המון תודה,
    ליטל
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ליטל,
    ברוכה הבאה
    יופי על המודעות, אבל באמת תעשי מה שמגרגיש לך בנוח :-) זה הכי חשוב !
    כאבי ביוץ באופן עקרוני לא אמורים להיות.
    הם גם הגיעו רק לאחרונה, כך שאת יודעת מה זה להיות בלעדיהם...
    גם דימום לא אמור להופיע בביוץ...
    זה נשמע לי שאת יודעת בדיוק מה צריך לעשות ... קצת להוריד לחץ (גם אם אתם כרגע בלחץ אובייקטיבי, אז למשל ללכת לעשות רפקלסולוגיה , דיקור, יוגה , בילוי משותף להפחתת מתח, ספורט וכד')
    וגם לאזן הורמונלית את הגוף.
    בד"כ כאבים כאלה מקושרים לעודף אסטרוגני בגוף וגם לגודש כבדי.
    ממליצה לך לפנות לנטורופת/ית שהם גם רפלקסולוגים ומטפלים בצמחי מרפא. זה השילוב האידיאלי למצב
    דרך הקופה בוודאות תוכלי למצוא נטורופתיה, רפלקסולוגיה, דיקור
    שיהיה המון בהצלחה !!
    יעל
    נ.ב.
    הייתי נותנת לך בכיף טיפים של איך לעשות זאת, אבל אין לי מספיק פרטים לגבי אורח החיים שלך מה את אוכלת ולגבי עוד עניינים מסביב, שהם הכרחיים על מנת לתת ייעוץ :-) את מוזמנת לדבר טלפונית / במייל אם תרצי

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה