איך מתמודדים עם כשלונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנתי מהרופא שאנחנו מהלא מוסברים , הכל תקין אך לצערי אין הריון , עברתי 3 הזרעות ללא הצלחה , צילום רחם תקין , יש ביוץ טיבעי ווסת , אני אומרה לעשות החודש הזרעה ריבעית +גונל , אבל כל חודש מחדש אני מתרסקת, בוכה , כועסת , מאד קשה לי ככל שהזמן עובר , נהיה לי יותר רע, יש לי בבית ילד בן 13 (מנשואי הראשונים ) היה כבר הריון בעבר שלצערי נגמר בגרידה , ומאז כלום אפילו איחורים אף פעם אין לי , מה לעשות ? בעברתי עשיתי דיקור סיני , גם לא תרם הרבה, אולי יש צורך לעשות בדיקת זרע נוספת (למרות שאחרונה יצאה תקינה) , זקוקה מאד לחיזוקים .
17 תגובות
עמוד 1
  • למה לא עונים לכולן ?
  • שולחת לך מלא
  • הי מרגו
    סליחה מתוקה שלא עניתי כשכתבת-הייתי בחופשה משפחתית במהלך שבועות .......
    את צריכה לשמוח שהכל תקין !
    בד"כ שהכל תקין, זה אומר שהגורם הוא רגשי, ואת זה לרפואה מערבית אין דרך לאבחן...
    יש רופאים שאומרים "סטרס" והרבה פעמים זה נכון, והרבה פעמים יש עוד גורמים חוץ מסטרס.
    את אומרת שיש לך ילד מנישואים קודמים.
    בקליניקה שלי אני פוגשת הרבה מקרים של אמונות שונות שיש לנשים (וגם לגברים כמובן!) וברגע שאנו עובדים על האמונות האלה, יש שינוי בתפיסה והבחורה נקלטת.
    האם התגרשת? האם הגירושין היו אחרי הלידה?
    אמונה לדוגמא יכולה להיות:
    "אחרי שאני יולדת - אני מתגרשת"
    "ילד גורם לי לגירושין"
    כל האמונות האלה הן כמובן בתת מודע. הן לא במודע, אבל אלה אמונות שמונעות כניסה להריון כי מי רוצה להתגרש? להיות במצב רגשי לא נעים / לא טוב ? (הגוף שלנו פועל גם בהתאם למה שהמודע חושב, אבל גם בהתאם למה שהתת מודע חושב - ואת זה אנו כמובן לא יודעים...)
    אז זו כמובן רק דוגמא ... לא אומרת שזה מה שיש במקרה שלך ... אבל אמונות כאלה ניתן לראות ולשלוף אותן בשיטה שנקראת תטא הילינג.
    ממליצה לך בחום לפנות למטפל שמטפל בשיטה הזו
    וכמובן לרפלקסולוגיה שגם איתה אני רואה תוצאות מצויינות בקשיי כניסה להריון על בסיס רגשי - האבחון ברגל הוא קצת שונה מהתטא ועובד יותר על מנגנונים פיזיולוגיים של מערכת המין המערכת ההורמונלית, העצבית וכד'
    בכל מקרה, אם תרצי קצת לפרט על השנים האלה מאז ההריון הראשון, אשמח לראות / לחשוב יחד איתך אלו אמונות יותר רלוונטיות במקרה שלך, ואת מוזמנת גם ליצור קשר במייל / בנייד אם זה אישי יותר
    מאחלת לך המון המון הצלחה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה יעל על התשובה , אבל אני לא חושבת שגירושים שלי כרגע משפעים עלי כרגע , עבר כבר די הרבה זמן מהאז ,ואני נשואה ויש לי גבר אוהב, ואני דווקא חושבת שהתינוק הבא אגרום לאהבה שלנו עוד יותר לצמוח , יכול ליהות שאני באמת מאד מתוחה , אבל לא נראה שזה מה שעוצר את הריון, יש לי חברה שהיא מה זה רגועה ושקטה ועדיין טרם נקלטה. אני ראיתי שבהמשך כתבתי שזה לא מקרה שלי , טוב אני מקווה שהטיפול הבא יהיה מוצלח יותר , בכל מקרה תודה רבה. רציתי לשאול איפה מקבלת?

/]
  • היי יקירתי

מנסיון שלי עצתי היא שתצאי לאיזה חופשה קצרה , ותנסי ממש ממש לשחרר
    את המחשבות הרעות , כשאני הרשתי לעצמי להפסיק לחשוב על ההריון ומה יהיה ומתי ולמה , דווקא אז נכנסתי להריון , בעברי יש 7 הפלות ושניי בנים מקסימים , ועכשיו אני בהריון שלישי אני מאחלת לך מכל הלב שיתגשמו משאלות ליבך ותיקלטי מהר להריון קל ותקין , שולחת חיבוק ענקי
  • שריתוש תודה רבה מאמי , אני מכירה את סיפור שלך מפורום של מנסות ופשוט מצדיעה לך , כמה כוח וסבלנות , עכשיו התחלתי טיפול חדש , מקווה שבעזרת השם יצליח. את צודקת בכל מה שאת אומרת פשוט כל שהטיפול נכשל אני מתרסקת , אבל אחרי יום או יומיים מרגישה איך שוב חוזרת אלי אופטימיות , תקווה, אמונה. , למזלי יש לי גבר אוהב ותומך בבית שלא נותן לי לשקוע בדיכאון. מאחלת לך המשך הריון כייפי ומשעמם
  • בכייף חמודה, אבל יש לי שאלה אם הכל בסדר אצלכם למה את עוברת טיפולים?
    להיות חזקה זאת האופציה היחידה שאני מרשה לעצמי , הרצון להביא ילד גובר על כל מכשול , זה טוב לבכות לשחרר ולהמשיך הלאה , יהיה בסדר את בחורה חזקה
    אני מאחלת לך מכל הלב בהצלחה
  • זאת השאלה שאני גם שואלת את עצמי , אפילו רופא לא מבין למה לא נקלט אם הכל בסדר , בגלל זה התחלנו טיפולים
  • סליחה שאני מתערבת , אבל אולי אם תעשי הפסקה קטנה מהטיפולים תיכנסי טבעי?
    אולי אם תתני לגוף קצת לנוח מכל החומרים של הטיפולים זה יעזור?
    קחי לך איזה יום חופש עם חברות , תפנקי את עצמך קניות וכאלה לפעמים זה עוזר
    ואני פה בשבילך מתי שתצטרכי
    אני לא יודעת היכן את גרה , אבל הייתי שמחה להיפגש לקפה לפעמים שמדברים פנים מול פנים זה יותר משחרר
  • שרית את מקסימה !!
    מרגו יקירתי, אני מסכימה עם מה ששרית אמרה, ותומכת בזה מכל הלב
    לפעמים דווקא כשעושים את ההפסקה מהטיפולים נקלטים בחופשה ודברים כאלה, כי הגוף כאילו מוריד מעצמו את העומס....
    בכל אופן, לשאלתך יש לי קליניקה בת"א, בהוד השרון ובחיפה.
    מאחלת לך היקלטות מהירה וזריזה בקלות ובפשטות
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • יעל תודה רבה , שריתוש לשאלתך , היו לי כבר כמעט חודשיים או 3 , אני פשוט כבר לא זוכרת שהיו ללא שום טיפול , אבל גם לא עזר במיוחד. את אמת טיפולים התחלנו בחודש ספטמבר , אז סך הכל אנחנו די חדשים בעסק. לפני זה ניסינו טבעי באמצע היה הריון שלא התפתח ועברנו גרידה בדצמבר 2011 ואז שוב חזרנו לנסות טבעי ובספטמבר אחרון התחלנו טיפולים. שרית תודה על הזמנה .

/]
  • מרגו מתוקה, לגבי בדיקת זרע. אני יודעת שבזמן שאנחנו ניסינו להכנס להריון- אמרה לי דולה אחת שיש בדיקת זרע יותר רצינית שכדאי להפנות את הבעל אליה מאשר הבדיקה הרגילה שעושים בקופות. היא הפנתה אותי לאיזה רופא- אני לא מצליחה להכנס להודעות הישנות בפייסבוק דרך הרייפון משום מה אבל כשאהיה מול מחשב אשלח לך יותר פרטים

• ממי אם היה לך הריון טבעי , אז כן יש אפשרות להריון טבעי נוסף
    בהריון הנוכחי שלי נקלטתי בדיוק חודש אחרי הפלה , באיזה שבוע הייתה לך הפלה?
    בבקשה בבקשה אל תתייאשי , התינוק/ת המתוק/ה יגיע או תגיע
    אני ממש מצטערת אבל אני חושבת שהטיפולים גורמים להמון מתח
    ואני גם בגישה שצריך להנות מהסקס ( סליחה על הישירות ) ולא לעשות את זה מכני
    בהריון הנוכחי אפילו לא עשיתי בדיקת בטא פשוט הלכתי לרופא בשבוע 6 ושמעתי דופק
    במקום ההתעסקות הזאת בבטא שגם מתסכלת , מקווה שאת יכולה לקחת ממני כח
    ובכייף על ההזמנה אפשר לעשות מפגש
  • שרית הייתה לי הפלה בשבוע 7 , הבטא צמחה אבל הריון לא התפתח אז החליטו על הגרידה. אני מסכימה עם כל מילה שלך , אבל כרגע אני כבר נמצאת בטיפולים ,ולא נראה שיש טעם לעצור הכל. בכל זאת תודה לך על תמיכה וחיזוקים.
  • פחולה אני אשמח לקבל פרטים לגבי בדיקת זרע , אבל הוא עשה בדיקה בזמנו באיזה מכון בגבעת שמואל של איזה פרופסור , אולי באמת יש צורך לחזור על בדיקה למרות שיצאה תקינה לגמרי. תודה מותק.

/]
  • מתוקה אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי
  • תודה רבה שרית , תודה על תמיכה שלך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה