שוב..הגברת חלב וכאבים בשד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

ילדתי לפני שלושה שבועות בקיסרי, ביום וחצי השונים לא היה לי בכלל חלב והנקתי על ״ריק״ רק כדי ליצור גירוי, לאחר מכן החלב אכן התחיל להגיע.
    אני מניקה את התינוק אבל בערך פעמיים ביום משלימה בקבוק לאחר הנקה לאחר שאני מזהה שהוא לא רגוע מתעצבן ובוכה על השד, וברגע שאני מכינבקבוק הוא מסיים הכל.
    התחלתי לקחת כמוסות חילבה של אלטמן 3*3 כבר שבוע וחצי אבל אני רואה שינוי, ולא הצלחתי להוריד את הבקבוק, התינוק כמעט ולא אוכל בלילה ואין לי בכלל גודש בחזה, אז אני ממש מאמינה שאין לי מספיק חלב. איזה תוספים אני יכולה לקחת? שמעתי על מאמי מילק או מור מילק האם יש המלצה?
    שאלה נוספת

שד אחד מאוד כואב לי כבר מספר ימים, זלא כאב של גודש או פציעבפיטמה השד עצמו פשוט כואב. ממה זה יכול להיות?
    תודה מראש
2 תגובות
עמוד 1
  • היי הייתי בטוחה שעניתי על השאלה הזו :(
    סליחה..
    חילבה זה הדבר היחיד שנבדק והוכח , נסי לדלב 2 שאיבות של חצי שעה משניי הצדדים יחד ביממה , זה יעזור וגם לתת לתינוק לינוק כמה שיותר ,
    אולי מתחילה דלקת , תעקבי שלא נהיה אדום באיזור מסויים , ושאת לא מעלה חום .. והעיצה הכי טובה היכ להזמין מדריכת הנקה הביתה שתלווה אותך באופן אישי וצמוד
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • x
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה