טיפולי שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 7 ושמתי לב שיש לי 3 חורים ממש קטנים. רופא נשים אמר שלתקן עכשיו כי אחרת זה יהיה יותר גרוע ואז לא אוכל לטפל בזה, אך יחד עם זאת שמעתי לא מעט פעמים שההרדמה יכולה להזיק לעובד וכדי לחכות.

תודה רבה ושבוע טוב ומבורך!
3 תגובות
עמוד 1
  • הי שירן,
    התייעצתי עם חברתי שהיא רופאת שיניים.
    אז ככה:
    היא אומרת שאין בעיה לעשות את טיפולי השיניים בשליש הזה (השליש הראשון) אבל כדאי לחכות לשליש השני כי החורים בד"כ לא מתקדמים כל כך מהר וגם כי מבחינת צילומי השיניים - מומלץ לחכות לטרימסטר השני .
    בכל מקרה תבקשי לעשות את הצילומים עם סינור כפול.
    מבחינת חומרי ההרדמה - היא ממליצה לבקש חומר הרדמה ללא אדרנלין (כי הוא מכווץ כלי דם, ואנו לא רוצים כיווץ כלי דם בשליה)
    בהצלחה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • עדכון נוסף:
    עדיף לבקש אלחוש עם חומר ההרדמה הרגיל - נקרא קבוצה B
    (חברתי מוסרת כי יש לגביו ידע שהוא אינו גורם נזק לעובר)
    בהצלחה!

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • ממש תודה רבה. צילום שיניים כבר יש לי עשיתי לפני הכניסה להריון. תודה רבה על העצה, לא כ"כ ברור לי אז למה הרופא נשים האיץ בי לעשות את הטיפולים עכשיו. חוששני שבימים האחרונים פקדו אותי בחילות נוראיות אז כרגע אני כבר לא רואה את זה קורה וכנראה אחכה לשליש השני. תודה רבה וחג שבועות שמח!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה