שק הריון ללא עובר מודאגת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון Hcg 99.73 תאריך הווסת האחרון שלי הוא 26.03.2013
    אני מזריקה לעצמי כבר שבוע קלקסן ( מהסיבה שהתבצע בירור לאחר ״לידה שקטה ״ בשבוע 30 לפני כ- 8חודשים ) .
    היום הייתי אצל הרופא נשים שלי לבדיקת אולטרסאונד ראשונה, נאמר לי מהרופא שהוא רואה שק הריון אך לא רואה עובר, הרופא ביקש שאגיע אליו בשבוע הבא לבדיקת אולטרסאונד חוזרת והסביר כבר על האפשרות של גרידה ועל התהליך ... בוא נגיד ככה שהוא לא היה אופטימי ולא נתן לי סיבה לאופטימיות .

האם יש אפשרות שהרופא שלי טועה ?
    אשמח לשמוע חוות דעת נוספת ...
    אני מאוד מאוד מודאגת
    תודה .
5 תגובות
עמוד 1
  • היום בצעתי בדיקת בטא נוספת והתוצאה נכון להיום היא 3483 hcg
  • גם לי ראו שק הריון בלי עובר , היום אני בשבוע 23 והכל תקין! אל תמהרי לעשות גרידה, כנראה שההריון שלך מאוד צעיר, בהצלחה
  • שלום רב

יש סיבה לאופטימיות ולהריון תקין
    כדאי לחזור על האולטרה-סאונד בשבוע הקרוב בכדי לאשר זאת

ד"ר הדר
  • תודה רבה לכם !!!
  • בהצלחה ובשורות טובות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה