שילוב של הנקה והאכלה מבקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    ילדתי תינוקת מקסימה לפני קצת פחות משבועיים.
    אני מצליחה להניק וכמו שזה נראה כרגע הקטנה גם עולה במשקל (כך שבמובן הזה אני לא מודאגת)
    יש לי מספר שאלות:
    א. אני מניקה בד"כ שד אחד הרבה זמן 20-30 שעה (כדי שתגיע לחלב האחורי) ושד אחד כ-10 דק' רק לשחרר קצת גודש האם נכון לעשות כך?
    ב. בעלי מאוד רוצה לסייע לי ורוצה שאתחיל לשאוב. מטרתנו היא שמפעם לפעם אני אוכל לצאת החוצה לסידורים מבלי להצטרך לחזור תוך 3 שעות וגם שמחוץ לבית נוכל לתת בקבוק. האם השאיבה ונתינה בבקבוק לא תבלבל את הקטנה? איך מומלץ לבצע שאיבות כאלו מבלי לפגוע בהנקה עצמה? כמה לשאוב? מתי לשאוב? וכו'.
    ג. כרגע יש לי כאב באחד השדים כמו גוש קטן באחד הצדדים אני מנסה לשחר אותו ע"י עיסוי (לא מדובר על גודש- זה תחושה של עקצוץ בתחתית השד ולפעמים בפטמה עצמה) אך כרגע בלא הצלחה. יש לך רעיון מה ניתן לעשות?
    המון המון תודה מראש,
    קרן
1 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב יקירה :)
    את פועלת נכון , הנקה משד אחד אורכת כ20-30 דקות אין צורך להפסיק לפי השעון אלא כשקטנה תפסיק, ואחכ הפסקית קטנה ואז להתיע צד שני לקינוח:)
    מגיל 4 שבועות אין בעיה פעם ב.. לשלב בקבוק עם חלב שאוב , את נותנת לפי נוסחא , 150 כפול המשקל לחלק לשמונה מה שיוצא זו המנה לארוחה .
    לגבי הגוש נשמע לי כמו תא עם חלב , לא לעשות יותר מדיי אם נהיה אדום וכואב אז תחזרי אליי , בינתיים פשוט להניק כמה שיותר מהשד הזה ואפשר גם בתנוחות שונות

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה