כמה טיפים להקלה על בחילות במהלך ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני נמצאת בשבוע 8+2 של ההריון הראשון שלנו ;))
    עד לפני שבוע בערך לא הרגשתי כלום!! מלפני שבוע כמעט אני דבוקה למיטה, פה ושם מצליחה רק לצאת ממנה.. כל היום עם בחילות *נוראיות* (והקאתי רק כמה פעמים מאז)!!!!בנוסף, אני גם חלשה ויש לי סחרחורות לפעמים..
    הבעיה היא, שבגלל הבחילות הנוראיות שאני סובלת, אני בקושי מכניסה משהו לפה שלי! משתדלת מאוד לשתות אך גם זה לא יותר מדי....
    אני הפסדתי כבר כמה ימי עבודה ולא יודעת כבר מה לעשות....
    רעיונות מה יכול לעזור לי??
    ניסיתי לימון כמה פעמים אבל זה לא עזר....

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • לי מאוד עזר סודה....
  • אני בשבוע 6 + יום ועד עכשיו לא הרגשתי כלום
    והייתי בטוחה שאני לא ארגיש גם שום תסמין.

לפי מה שאת כותבת, זה יכול עוד להגיע גם אליי :)

בכל מקרה שמעתי שלימון, פריכיות, סודה... עוזרים :)
  • תודה לכן!! אני בהחלט אנסה כל מה שאפשר... העיקר לצאת מהמצב הזה!!

Revibz, אני גם חשבתי שאני כבר לא ארגיש כלום אבל לצערי....
    מקווה בשבילך שאצלך זה ישאר ככה ;)
  • הי בנות :-)
    מרכזת כמה טיפים בשבילכן
    וכמו כן, משנה גם את הכותרת כדי שלבנות נוספות יהיה קל לעקוב אחרי הטיפים :-)

1. לסחוט מיץ לימון טרי. לערבב חצי כוס מיץ לימון עם חצי כוס מים ולשפוך לתוך המגשים של הקרח.
    ככה יש קרח לימון שאפשר למצוץ אותו. הקרח מקהה את התחושה של הבחילה, וכמובן שגם הלימון תורם את חלקו

2. אפשר לאכול על הבוקר חצי אשכולית. האשכולית גם מאוד יכולה לעזור (אפשר לשים ליד המיטה גם שמן אתרי של אשכולית ולהריח איך שקמים - גם מאוד עוזר. את השמן אשכולית גם אפשר לקחת איתנו בתיק - ובכל פעם שיש בחילה להריח ממנו)

3. אכילה של צנימים / קרקרים מאוד עוזרת.

4. מרתחים של תה ג'ינג'ר. לוקחים שורש ג'ינג'ר ומבשלים אותו בליטר מים למשל כחצי שעה. את המים האלה שותים במהלך היום (זה מאוד חריף, אז אפשר להוסיף לימון ודבש).

5. לצרוך ויטמין B6 (רצוי ביחד עם קומפלקס ויטמיני B - אפשר להשיג בכל חנות טבע).

6. לאכול כ- 6 ארוחות קטנות במהלך היום (קיבה לא מלאה)

7. להימנע ממזון שמן, מטוגן או מתובל

8. לא לשתות באמצע האוכל (לא למהול את חומצת הקיבה)

9. לא לצרוך קפאין (או לפחות להשתדל :-)) להזכירכן שקפאין נמצא גם בשוקולד, קולה, שוקו וכו'.

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה
  • בכיף
    אשמח אם תכתבו כאן מה הכי עזר לכן :-)

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • גם אני בערך שבוע מרותקת למיטה עקב הבחילות החזקות. נכנסתי היום לשבוע 8.
    אני בקושי אוכלת ומשתדלת רק לשתות.
    ב3 ימים האחרונים סבלתי מקלקול קיבה לא הפסקתי להקיא ולשלשל. אפילו מים לא נשארו מעל 5 דקות בפנים. התייבשתי מה שגרם לרופא לחבר אותי לעירוי - 2 שקיות...
    עד כה מה שעזר לי זה צנימים פתית ולחמית על הבוקר ובעצם במהלך רוב היום.
    מים קרים מאוד.
    לימון התחלק לשניים - להריח עשה טוב, לשתות לא כל כך.
  • שלום בנות,
    מה שעוזר לי: איך שאני קמה לחם/פיתה/לחמניה (קמח לבן) בביסים של ציפור, ממש לעט וזה ממש מצמצם בחילות בוקר, בשאר היום אני אוכלת ארטיק קרח, גם ממש עוזר. לימון עזר עד השבוע השביעי (:
    מקווה שיעבור לכולנו מהר ונחזור לעמוד על הרגליים במהרה.
  • תודה בנות על השיתוף
    משיח - אם עוזר לך להריח: אז הרחת שמן אתרי של אשכולית (אותו את יכולה לקחת איתך בתיק לכל מקום) - יעבוד ממש טוב.
    בהצלחה לכולן
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה