מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת 30 - ללא מחזור במשך 3 שנים לאחר הפסקת גלולות ועל רקע משקל נמוך של 44 קילו. לאחרונה מתוך רצון להיריון עליתי במשקל ל53 קילו. במהלך התקופה הזו –רירית הרחם דקה – עובי 4. נראה היה שאני תקועה בשלב שלפני הביוץ...
    בדיקות הדם ממהלך השנים:
    2013: ESTRADIOL 115 pmol/L, TSH 1.87 MLu/l, LH 4.8 IU/L, FSH 6.2 IU/L , PROLACTIN 100.9 mlIU/L
    2012: ESTRADIOL 109 pmol/L, TSH 173 MLu/l, LH 4.3 IU/L, FSH 6.9 IU/L , PROLACTIN 140.6 mlIU/L
    2009: ESTRADIOL 156 pmol/L, TSH 166 MLu/l, LH 0.5IU/L, FSH 3.3IU/L , PROLACTIN 81mlIU/L
    רופאת הנשים שלי אמרה שאם אעלה במשקל – הדברים אמורים להסתדר...עלית במשקל. קיבלתי כדורי פרוגילוטון וקיבלתי מחזור. כעת אני במעקב אולטראסאונד לזקיקים.
    מעקב זקיקים ביום ה13 למחזור: זקיקים קטנים, עובי רירית 5 ללא נוזל בדוגלס.
    מעקב זקיקים ביום ה18 למחזור: שחלה ימנית 4 זקיקים בגודל 8, שחלה שמאלית – זקיק בגודל 13. רירית בעובי 5. מעט נוזל בדוגלס.
    אני חוששת שלאחר היום ה18 עדיין אין ביוץ...והרירית דקה....אשמח לקבל חוות דעה על המקרה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    הפרופיל ההורמונלי תקין.
    בבדיקה ביום ה 18 ראו זקיק של 13 מ"מ בשחלה שמאלית, כך שיתכן שזה זקיק שמתפתח לקראת ביוץ. כדאי לחזור על הבדיקה לאחר יומיים על מנת לראות האם אותו זקיק אכן ממשיך לגדול.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה