דיאטה בזמן הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.
    אישתי ילדה בשעה טובה. בזמן ההריון היא עלתה 15 ק"ג והיא מעוניינת להוריד אותם עכשיו.

המון חברים וחברות ממליצות על הדיאטה של דוקטור סימונס
    או דיאטת סימונס , איך שקוראים לזה.

האם מומלץ לעשות דיאטה בזמן הנקה? האם תוספי מזון כל שהן יכולים לפגוע בהנקה?

תודה מראש.

אסף סגל
1 תגובות
עמוד 1
  • התלבטתי המון אם לא למחוק את ההודעה הזו אני מוצאת שמוזר מאוד שאתה גולש בפורום הזה , בכל מקרה החלטתי בכל זאת לענות מכיוון שהשאלה היא חשובה ! ואני מכוונת את התשובה שלי לבנות הפורום !
    הדיאטה הזו מסוכנת ! מאוד! חד משמעית! לכלל האוכלוסיה ובפרט להשים בהריון מניקות ובאופן כללי לאחר לידה , דיאטה של 500 קלוריות היא לא בריאה ואף מסכנת חיים! במיוחד גוף חלש אחרי לידה או גוף ששורף ביממה כ700 קלוריות בהנקה !
    המשקל הראשוני של העובר , שיליה , מים , וכו ירד בשבועיים הראשונים בען 5-10 קג
    השאר ירד בהנקה מלאה כ-חצי קילו לשבוע עם תפריט מזין של 1800-2000 קלוריות ליום בעל אחוזי שומן נמוכים .
    אז הרעיון הוא לפנות לנטרופטית או תזונאית שההתמקצעות שלה הוא ת**** לנשים בהריון ומניקות או לאחר לידה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה