קניות לתינוקת ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני בשבוע 31 עוד יומיים 32

מתי כדאי לקנות את הציוד לתינוקת ?

ואיפה מומלץ באיזור רמת גן -ת"א שלא יצא כל כך יקר

אשמח לעצות.
2 תגובות
עמוד 1
  • לגבי מחירים וכאלה אין לי מושג ..
    אבל מה ישוב שיהיה .. חיתולים , טיטולים , מגבות לתינוק , אלכוהול לחיטוי הטבור , צמרונים , מגבונים לחים , קרם למניעת תפרחת חיתולים , שמן רפואי לאמבטיה , מהדברים הגדולים .. עריסה , סט מצעים , מגן ראש, שמיכה , סל קל , אולי עגלה , מנשא כדאי אחרי הלידה להתאים ..
    אלה הדברים החשובים ביותר לדעתי .. יש שיאמרו גן בקבוקים , סטריליזטור ופורמולה .. אבל אני בעד הנקה אז .. מעדיפה שלא יהיה בבית ( כמו נבואה שלא תגשים את עצמה ..) דואגת ליצור קשר עם מדריכת הנקה ,
    יש עוד מלא דברים אבל הרוב מעותר וגם חלק יהיה כיף לקנות אחכ :) לפי הצורך , שבוע 36 זה מצויין :)
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אהה וחחחחחח , שכחתי להגיד : בגדים ראשונים , משטח החתלה, ( מיטה וקומודה זה כבר לשיקול דעתך ..) רוב התינוקות לפחות עד 3-4 חודשים לא ישנים במיטה שלהם אלא בעריסה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה