סכרת מבאסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקת סכרת של 100 גרם
    בתוצאות מותר עד 95 בצום וליצא לי 97
    לאחר שעה מותר עד 180 יצא לי 194
    לאחר שעתיים מותר עד 155 יצא לי 154
    ולאחר 3 שעות מותר עד 120 ויצא לי 97

אז זאת לא סכרת הכי רצינית שיש.
    רופא הנשים שלי שלח אותי למעקב לאשפוז יום ושם החליטו שאני צריכה לאכול תפריט מאוזן לפי דיאטנית ולעשות בדיקות ביתיות למדידת סוכר על הבוקר בצום ושעתייים לאחר כל ארוחה. כלומר 6 פעמים ביום אני דוקרת את עצמי באצבע ועוקבת אחרי הסוכר.

המבאס זה הלו"ז לפי השעות, אכילת כמויות מדוייקות והדקירות והכי הכי קשה זה אי אכילת מתוקים וכל מה שעשוי מקמח לבן.
    אני קצת בדיכאון המצב למרות שזה זמני, אבל עדיין. הבעל טוען שאני מגזימה בתגובותיי, אבל עדיין קשה. אתמול אפילו התפרצתי בבכי בגלל זה.
    אוף זה כל כך מרגיז.

אני פחות או יותר מצליחה לעמוד בתפריט. רוב שעות היום אני פותחת את המקרר, רוצה לקחת משהו ואז אומרת שאסור לי וסוגרת את המקרר. וכך שוב חוזר...

אם יש כאן מישהי עם סכרת, איך את מתמודדת עם המצב?
    צריך רק לחייך!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אילנה,
    יוצא לי הרבה לעבוד עם סכרתיים/ יות (בהריון וגם שלא בהריון)
    הפואנטה היא באמת ליצור איזשהו תפריט מאוזן שבו כן יש מעט פחמימות (כמובן מלאות, שאוכלים אותן ביחד עם משהו שומני בריא או חלבוני על מנת להאט את ספגית הסוכר לדם) והרבה דברים טעימים שאינם פחמימות :-)
    האם התפריט שניתן לך הוא משהו שאת יכולה לעמוד בו במשך החודשים הקרובים?
    חשוב שתאכלי הרבה ירקות, סיבים תזונתיים והרבה אגוזים ושקדים.
    בנוסף, יש כמה תוספים שמאוד מסייעים באיזון רמות הסוכר:
    מגנזיום וויטמין B6.
    המגנזיום מסייע בחילוף חומרים של גלוקוז (סוכר)
    וה- B6 ממש מותווה לסכרת הריונית (בשילוב נטילת B קומפלקס)
    את הכל את יכולה לקנות בסופר פארם / חנויות טבע
    מה שכן, אני לא ממליצה לקחת את התוספים בלי להתייעץ בנטורופת קודם לכן (כדי לוודא שאין קונטרה אינדיקציות בנטילת התוספים הללו עבורך).
    את מוזמנת להרים טלפון ולהתייעץ גם איתי :-)
    שיהיה בהצלחה !
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה