הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהריים טובים , ילדתי לפני כשבועיים תינוקי מקסים
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :) מזלללל טוב!!
    אז ככה , לפעמים יש שד שמניב יותר חלב בגלל כמות רקמת השד שיש בו חעומת השד השני , במקרה שלך נשמע לי שצד אחד נוח לשניכם ובצד השני האחיזה פחות טובה וכתוצאה מכך השד מקבל פחות גירוי ולכן מייצר מעט לעומת הצד השני . כל הכבוד לך שאת לא מוותרת ! אבל ,
    לעודד בשאיבה זההמצויין אבל לא מספיק , מכיוון שאת נותנת גם חלב שאוב במהלך היום וגם בקבוק אחד לקראת הלילה , הייתי מציעה לך להעזר במדריכת הנקה מוסמכת שתגיע לביתך ותאבחן הכל ותתן פתרונות בהתאם ,מכיון שבמצב כזה לאורך זמן בלי ליווי והדרכה את עלולה לאבד את ההנקה ( יכול להתרגל לבקבוק , החלב יתמעט , עמויות התמל יעלו על השאוב , וכמיות הבקבוק יילו על ההנקה ) חבל ..
    לגבי חלב שאוב בחום הזה .. לא יותר מ3 שעות , אבל הייתי שומרת בתיק כזה ששומר על חום וקור ..
    בהצלחה ואל תתיאשי פשוט קבלי עזרה מקצועית :)
    והכי חשוב עדכני אותנו :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה