סדר בבלאגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• פניתי לבית חולים עם חום ודימומים שבוע 5.5 עשו לי א"ס וראו שק קטן 5.5 מ"מ ללא רקמה עוברית בדיקת בטא היתה 7000 וכעבור שעתיים 6000 אמרו לי שההריון לא תקין אולי שק בתמת והסבירו לי על האפשרויות גרידה או ציטוטק רציתי ציטוטק ולהשתחרר הם לא הסכימו אז השתחררתי ביום שישי במצב כללי טוב עם הנחיות ללכת לרופא יום א' למעקב בטא ושקילת צורך בציטוטק הרופא בשחרור אמר שאם הבטא תרד ל3000 אז כבר עדיף לחכות שההפלה תבוא בטיבעי היום 5 ימים מהאשפוז לא הפלה ולא דימומים מאסיביים ביקשתי שוב הפניה לבית חולים לסיים עם זה ודיי הגעתי עשו לי יו אס וראו שק עם רקמה עוברית 3 ממ ללא דופק עשו בטא ויצא 13000 היתי בהלם שהיא המשיכה לעלות במקום לרדת הרופא שחרר אותי בהמלצה ללכת לרופא נשים יום ראשון הקרוב לראות לאןההריון הולך מה אתם אומרים יש סיבה לאופטימיות (לדברי הרופא אפילו שהבטא עלתה זה לא עליה תקינה כי בהשוואה לבטא הקודמת הייתי צריכה ערכים של 33000 מה עושים???????... תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

אכן קצת בלאגן וזה בדרך כלל נובע מריבוי בדיקות בזמן קצר.
    לא ניתן לחזות איך יסתיים ההריון בשלב זה. קצב עליית הבתא והדימומים לא מבטיח הרבה, אולם השינוי שנצפה בבדיקת הא"ס מעודד.

מכיוון שאינך מדממת ואין חום הייתי ממליץ לחכות כ 7-10 ימים ולחזור על בדיקת הא"ס. אמורים לראות דופק עוברי בשלב זה. בדיקות הבתא לא מועילות בהרבה בשלב שבו רואים קוטב עוברי.
    כמובן שאם הדימום חוזר צריך לפנות לבדיקה.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה